Šta je novo?

XORO 402+ ili Xwave 9200 ?

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Koji od ova 2 pomenuta modela ?

Dark Angel je napisao(la):
Koji od ova 2 pomenuta modela ?

iz licnog iskustva preporuka za xoro. Imao sam sve xvave modele do sad i sa svim sam imao problem. Na prvom je crko neki mali cip pa sam imao dijagonalne crne tackice preko celog ekrana, na 1000 modelu je crko loder na 7000 modelu je crko loader, 9200 sam testirao bio je kod mene desetak dana i delovao mi je mnogo krhko a i nije hteo da cita bas sve iako je bio nov. Imam xoro 415 koji je isti kao 402+ samo nema ulaz za mikrofone za karaoke. Imam ga godinu dana i koristim ga dosta i do sad nisam imao nikakvih problema. Samo da napomenem sa svim xvave modelima sam imao problema dok su bili jos u garanciji tako da nisam imao problema sa zamenom delova al sto je mnogo mnogo je.

Još jedna preporuka za Xoro (mada, nisam imao prilike da isprobam Xvave). Od skoro imam Xoro HSD 402+ i za sada imam samo pohvale za njega. Čita sve živo. Pušta sve vrste titlova. Ima pregršt izlaza (audio i video).
Mane bi mogle biti što ne čita ID3 tagove mp3 pesama i što ne može da se napravi nikakva plejlista.

E malo je dosadno da se slozimo ali i ja sam kupio onaj Xoro i do sada dobro radi.

Ukoliko te zanima kupio sam u sarajevskoj. Cini mi se da radjna se zove 'play'.
Zaboravio sam koliko sam platio ali oni su bili najeftiniji.

Zao mi je sto ne mogu da preporucujem Xwave (domaci proizvod). Nije zbog toga sto culo sam nesto los o njemu nego cisto da Xoro do sada bez ikakvih problema.

Kakav je Pioneer 380 u odnosu na ova dva gorepomenuta uradjeja ?

I moj glas za XORO, zaista otvara sve i cita sve titlove...

I ja glasam za XORO, čita sve sem bureka

Kupljen Pioneer 380 !

Zasto niko ne pominje SkyVision?

Vrh Dno