Šta je novo?

Xoro 3100 - ne prikazuje prevod

robikica

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2003
Poena
630
Kupio sam juce doticni Xoro i skontao, (skontao sam jos u prodavnici al sta da se radi...) da ima problema sa prikazivanjem prevoda kod divx-a kada su narezani na dvd disk (ona varijanta 4-5 divx-a na jednom dvd-u).
Odrezani sa sve prevodom u istom folderu i istog imena kao i film.Pojavljuje se prevod s vremena na vreme, koja recenica i opet nestane.
Jel neko ima slicna iskustva?Cudno mi je da niko to nije spomenuo na forumu.Ne na ovom nego nigde niko to ne spominje na netu...:trust:
Inace imao sam prilike da isprobam u prodavnici (gde radim) i ostale Xoro modele (2100,6000 kucni bioskop) i svi imaju istu "boljku"!
Neki savet,ideja?Firmware?

Poz

Pre nego sto pustis film, u listi fajlova odaberes prvo titlove i pritisnes SUBTITLE taster, pa onda pustis i sam film. Ovo mora da radi 100%, sem ako titl nije u nekom formatu koji Xoro ne podrzava (u sta cisto sumnjam).

Aj pa javi sta si uradio...

Poz!
To sa subtitle tasterom sve znam.Tu je problem u necem drugom.Ne otvara ni jedan prevod!!! Probao sa obicnim diskom sa jednim filmom i ne otvara.Probao sam preko 10tak filmova i nista.Svi prevodi imaju onu ikonicu sa znakom pitanja.Ispise titl izabran cujem kako ga ucita ali nista.Eventualno se pojavi na koji sekund i opet nestane.Ne znam dal je meni zapao neki falican primerak ili sta vec.Nekako ne bih da ga menjam za skyvision ili matori lg home th. ali kako je krenulo...

Očigledno ti je upao neki falš primerak, jer ja ga imam već pola godine i sve radi super.

Poslednja izmena:
Kakav bre novi firmware..... to nisam video jos od pocetka godine.

Kao sto rekoh sa novim firmware-om, koji god da je, radi sve ok.
Inace rece mi covek iz Adamarta da od RDS nece biti nista jer je to stamparska greska na kutiji, a citao sam tu na forumu za ruski f/w s kojim radi :trust: ....e sad ko sad koga zaje...A i ako ima i ako ce raditi RDS ko na HSD 6000...kad bih rekao da brlja bio bih preblag...

Biće da ti je upao primerak sa nekim lošim firmware-om... a pošto si probao u toj prodavnici više primeraka, a svi imaju istu boljku, mora da je neka loša serija uletela. Ili prilagođena prikazivanju nekog arapskog fonta :D

Inače, ako nešto šljaka sa subtitlovima, to je Xoro.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno