Tek sam sad primetio da moj Xoro 2100 ne pušta titlove sa .sub ekstenzijom... One sa .srt vidim da pušta. Da li je to normalno za originalni firmware, odnosno, da li onaj slovenački firmware daje poboljšanje i u tom smislu (osim većih fontova)?
Nisam imao nameru da menjam firmware (bar u garantnom roku), ali sam to slučajno učinio. Naime, zaboravio sam da mi je, među ostalim fajlovima i folderima, na USB-u ostao nasnimljen baš taj srpski firmware koji je stajao u folderu "Srpski firmver". Dakle, među svim tim folderima i fajlovima samopokrenuo se i pitao me da li ću da obnovim firmver... Ja sam kliknuo na yes, on je nesto odrađivao i odradio... Ni dalje ne pušta .sub, titlovi su i dalje mali, jedino mi sada sinhronizovano pušta .mpg fajlove nasnimljene sa Sony P72 digitalnim aparatom, ali ih sada predstavlja sa ekstenzijom .mp4... Doduše jedan takav fajl nije hteo tečno da pusti sa USB-a... Ne znam da li sam nešto zabrljao kod ovakvog načina apgrejdovanja firmvera? A pošto se sve to tako dogodilo onda ću verovatno probati i sa slovenačkim firmverom, pa valjda neće biti problema da se ponovo vratim na srpski (ako mi se slovenački ne svidi)?Meni najnormalnije pusta .sub. Probaj sa nasim novim firmwareom, po meni bolji je od slovenackog, samo sto su i dalje mali titlovi.
Zanima me da li na ovom plejeru preko USB moze normalno da se gleda video snimljen foto aparatom u AVI formatu (640x480, 30 fps, 128 kbps)? Koji je USB flash koriscen?
1. XORO 2100 - provereno ne podrzava AVI fajlove preko USB...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari