Šta je novo?

XM u MIDI i obrnuto

AlexxandarYo

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
619
Zna li neko software koji to moze odraditi nasao sam par programa koji navodno prebacuju MIDI u XM ali ni jedan to ne uradi tako da se mogu slusati fajlovi za XM u MIDI nisam uspeo da nadjem... HELP!

E program 2MIDI mogu reci da odlichno prebacuje XM u MIDI format dodushe jedina zamerka mi je shto su svi instrumenti iste jachine za razliku od originala ali to nije problem srediti nekim programom za obradu MIDI-ja 🙂 inache sve ostalo je odlichno ochuvano 🙂)) eh sad na tom sajtu sam nashao i program MID2XM koji uopshte ne obavlja posao znachi pishe da je konvertovao MIDI u XM ali nece da pusti fajl a winamp prijavljuje greshku u fajlu corrupted valjda a do sada je pushtao XM i XMZ bez ikakvog problema 🙂

Jesi li probao da pustis taj XM iz onog plejera sto moze da se skine na sajtu?

Nisam sad cu pokusati ali to ne verujem da bi resilo moj problem zato što meni treba standardni Fasttracker XM format koji se može pustiti na Svakom playeru koji Podrzava XM posebno mi je bitno da bude Minifmod medju njima za sada mi je Winamp odlično obavljao posao a sa Jet Audiom sam po potrebi radi konverziju iz XM u MP3,MP3PRO ili OGG bez ikakvih problema 😉

Nazad
Vrh Dno