Danas sam se definitivno uverio da se kometari na google store pazljivo balansiraju, pusti se neki los kometar ali vecina su bezvezni kometari u stilu program je ok ili dobar je i nista vise. Trazio sam podrsku za gore navedenu aplikaciju ali nisam dobio adekvatne odgovore, imam android pa ispada da na njemu i na mom modelu to ne radi. Ovo je medicinski program ali specifikacije koje je proizvodjac zadao programerima kao da nemaju vezu sa realnoscu i konkretno ovde se radi o dijabetesu. Plus danas sam slucajno video da m ije program potrosio svu lovu (prepaid), pokusavao sam da mi progam odradi notifikaciju-alarm ali to ne radi, imao sam to pre definisano kroz gogole program misim da je to bio goole kalendar ili slicno ali sam ga obrisao. Usput to kako je reseno to je za resenje za robota a ne za coveka. Pitao sam da li mogu da dam sugestije da se program poboljsa ali ispalo je iako je program pisan za nase trziste i nas jezik da se tu nista ne moze menjati-poboljsati. To sto radi programn a mobilnom u sprzi sa glukomerom pre 15 godina radio je glukomer iz USA, dobija se bespaltno i to u slucajevima kad kod nas nema sanse da se dobije a kamoli trake za merenje, odnese se glukomer na kontrolu kod lekara i ovaj sve iscita servirano iz glukomera. Iznenadilo me je brisanje kometara, moje pitanje zasto je izabrano unosenje ugljenih hidrata a ne glikemiski indeks jer npr. ovsene pahuljice imaju 66gr ugljenih hidrata ali 0.0gr secera na 100grama ali im je glikemiski indeks mali tako da maltene ne podizu nivo secera u krvi. Ovo je obrisano a i komentar da mi je isprobavanje programa i pokusaj dobijanja notifikacije pojelo svu lovu, program je stalno kontaktirao servere i najverovatnije prenosio jedne te iste podatke.