Šta je novo?

Xilence SPS-XP550 12G

frenkyshka

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.09.2007
Poena
229
http://www.telix.rs/Računari/tabid/...3/Default.aspx?SortField=UnitCost,ProductName

Interesuje me jel neko imao prilike da se sretne sa ovim napajanjem? Vidim da ima dosta dobre karakteristike (ovako na papiru), a i verujem Nemcima. Posebno mi je palo za oko 17A na 12V grani sto je dosta dobro u odnosu na LC Power koji ima 15A. Interesuje me da li vredi tih 5142.00 din ili da trazim nesto proverenije? Inace, imam neku semu da udomim ovaj moj Chieftec od 350W dodam nesto para i potrosim recimo 5k-5.5k din na nesto oko 500W, vi slobodno preporucite.

Meni bas deluje uverljivo a i mislim da se sklapaju u Nemackoj.

Meni bas deluje uverljivo a i mislim da se sklapaju u Nemackoj.

Ne bih da te razocaravam ali evo ti sta Xilence kaze sam za sebe:
"Xilence Technology Co., Ltd.

We are a big Taiwan factory locate in Qingxi, Dongguan of China, where is one of 5 biggest electronic product manufacture places of China. Product range from power supply, CPU cooler, case, fan, VGA cooler, HD cooler, etc. The whole set products of computer peripheral.

Our brand name is Xilence, which is an international brand name, especially in the whole Europe, and we already had sole distributor in Europe. With good design, high quality, name, good support&service.

Now we are finding distributors in other markets, like Asia, America, Oceania, Africa, etc. And we much appreciate clients be our distributor in the future.
Business Type: Manufacture
Number of Employees: 201 ~ 500
Business Scope: Computer Products, Consumer Electronics, Electrical & Electronics
Last Sign In Date: 2008-01-21

Product ListProduct Name Update Date
Power Supply for Gaming Edition 2008-01-21
Power Supply 2008-01-21

Related Category: Computer Products » Power Supply
Contact DetailsCompany Name: Xilence Technology Co., Ltd.
Company Address: No. 311, 3f., Building A, Na Fa Jufu Garden, Jufu Road, Qingxi Town, Dongguan, Guangdong, China
City/Town: Dongguan
Province/State: Guangdong
Country/Region: China
Zip/Postal Code: 523660
..... "

Kakva su napajanja ne znam tacno, ali posto ti je tu IT centar kineske industrije verujem da za ova napajanja vazi nesto slicno kao i za jeftinija LC napajanja (zavisno od modela i revizije mozes da dobijes i andyson i huntkey), tj kakve si srece.
Recimo da me po specifikacijama i poreklu podseca na neki LC-u slican brand.

Ok, thx za info. Mene je najvise privukla veca amperaza na 12v grani, koja je veca nego kod LC-a a negde sam procitao da je amperaza na 12v grani veoma bitna za napajanje (naravno pored kilaze :p). Mozda je najbolje da sebi uzmem neki Antec, koji je po mom misljenju, ako ne najbolje onda, jedno od najboljih resenja.

A je l' istina što kažu po nekim review-ima za tog PC P&C od 500W da je prilično bučno, tj. da veoma brzo počne da se "dere"?

Nazad
Vrh Dno