Šta je novo?

Xiaomi slušalice, razlika?

gileip

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
360
Gledam sledeće slušalice :
1) Xiaomi QCY M10 TWS
2) Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2
Da li neko zna koja je razlika izmedju i koje su bolje, ako i ima razlike? (bar su meni identične na oko, a nisam probao)
I valja li to, a vidim ljudi pišu da su super za tu cenu.

+1 za QCY. Imao oba modela, Basic 2 je krdža žešća.
Ne sećam se za Basic 2 ali QCY ima AAC. Plus što je zvuk na tim QCY bolji nego na nekim dosta skupljim sluškama.
A na čemu ćeš da slušaš?

Uzeo sam i jedne i druge.
QCY M10 TWS idu ćerki za S10 lite, a Mi True Wireless Earbuds Basic 2 idu na poklon kumi za rodjendan (kupila Xiaomi Redmi Note 10 Pro, pa ovo da ima uz njega).
Za par dana ću imati mišljenja iz prve ruke.

Poslednja izmena:
Kupio sam Mi True Wireless Earbuds Basic 2 i prosto ne mogu da verujem da je tako loš zvuk. Probao na Xiaomi Redmi note 8 pro, redmi note 9 pro, neki coolpad ali svuda je očajno. Da li je to samo kod mene ili je opšta karakteristika?

Procitaj druze onu temu gde si komentarisao takodje, pa ces videti sta sam napisao. U svakom slucaju, sluske su lose. Ja za isti novac preporucujem QCY T1C ali nznm dal ih ima u SRB.
Kupio sam Mi True Wireless Earbuds Basic 2 i prosto ne mogu da verujem da je tako loš zvuk. Probao na Xiaomi Redmi note 8 pro, redmi note 9 pro, neki coolpad ali svuda je očajno. Da li je to samo kod mene ili je opšta karakteristika?

Procitaj druze onu temu gde si komentarisao takodje, pa ces videti sta sam napisao. U svakom slucaju, sluske su lose. Ja za isti novac preporucujem QCY T1C ali nznm dal ih ima u SRB.
Ima sve u Srbiji, pa i te slusalice, barem u reklamama. Nego fora je sa slušalicama ovog tipa što mora da se dobro gurne u uvo, da se hermetizuje (najbolje ako ima cerumen da zadihtuje ;-)))) u tom slučaju i Mi Basic 2 su solidne za svoju cenu. To sam morao empirijski da saznam, ništa od ovog foruma... Znači ne perite uši i gurnite duboko, zvuk razbija...

Vrh Dno