vladimir00
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2017
- Poena
- 70
Pozdrav svima,
Trebao bi mi savet ako je iko imao dodira sa ovim:
Posedujem telefon iz naslova već duži niz godina i letos sam greškom flešnuo putem Xiaomi Flash Tool-a (odličan UI;
Nedavno sam ga pokupio iz servisa, oni nisu uspeli da osposebe uređaj. Jedino što su uradili jeste što su instalirali Engineering ROM (sa tim telefon radi, ali je polumrtav doslovno), čini mi se da IMEI ne čita, a kad u uđem u fastboot i povežem ga s računarom
Nadam se da je neko imao dodira sa ovim, čisto da podeli iskustva.
Trebao bi mi savet ako je iko imao dodira sa ovim:
Posedujem telefon iz naslova već duži niz godina i letos sam greškom flešnuo putem Xiaomi Flash Tool-a (odličan UI;
clean all and lock
po difoltu čekirano) ROM pogrešnog region te sam time zaključao Bootloader bez mogućnosti da ga otključam. Pri bootovanju telefona pisalo je This Miui Version cant be installed on this device
. Pošto nisam tada baš imao vremena sa time, odneo sam ga u servis.Nedavno sam ga pokupio iz servisa, oni nisu uspeli da osposebe uređaj. Jedino što su uradili jeste što su instalirali Engineering ROM (sa tim telefon radi, ali je polumrtav doslovno), čini mi se da IMEI ne čita, a kad u uđem u fastboot i povežem ga s računarom
fastboot devices
ga uopšte ne vidim.Nadam se da je neko imao dodira sa ovim, čisto da podeli iskustva.