Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4X(snapdragon 625) ili LeEco Cool 1

djokosrb

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.06.2010
Poena
240
Dobio sam zadatak da predlozim kolegi fon do 200e, ova dva su vrh ponude, za 205e 3GB/32GB 4x i za 210e 4GB/32GB Cool 1. Odustao je od Redmi 4X, jer hoce 5.2 inca i vise.
Osim onih jasnih razlika i prednosti, bolji hardver i kvalitetnija kamera na Cool 1, bolja autonomija i mnogo bolja soft. podrska za 4X, da li po vama ima jos nesto bitno.
I naravno, sustina, koji bi vi uzeli :)?

Za taj budžet ubaci i LeEco LeMax2 ako mu ne smeta 5.7", x820 može da se nađe za do 200eur

Mene izašao 200+60 carina, sad gledam, oko 220eur se kreću, jedino pratiti da se ugrabi neka akcija

Da li Leeco stvarno ima bolju kameru od Xiaomija?
Da li se kod ovih telefona cesto desavaju neki hardverski defekti?

Gledam da zamenim RN3 Pro, pa mi treba u odnosu na njegove performanse samo bolja kamera. Izdvojio bih do 350 eura, ali ovo mi je skroz primamljiva ponuda.
Imam kolegu iz Crne Gore koji moze da mi naruci tamo da stigne i onda bih prosao bez veceg dranja na carini.

Da li Leeco stvarno ima bolju kameru od Xiaomija?
Da li se kod ovih telefona cesto desavaju neki hardverski defekti?

Gledam da zamenim RN3 Pro, pa mi treba u odnosu na njegove performanse samo bolja kamera. Izdvojio bih do 350 eura, ali ovo mi je skroz primamljiva ponuda.
Imam kolegu iz Crne Gore koji moze da mi naruci tamo da stigne i onda bih prosao bez veceg dranja na carini.

Ti za te pare prijatelju Xiaomi Mi5s lagano i da ti jos ostane para da uzmes slusalice, maske, folije i td :D na antutu postize 146.989 odlican rezultat ;)

E sto se tice cool1 leeco porucio ja sestricini od 8 godina :D Brzina perfektna, nama najbitnija bila kamera jer dijete po cio dan slika i snima i nisam odusevljen posebno prednjom koja kao ima 8mpx a na njen stari HTC snimci izgledaju ljepse, cak mi na note 3pro bolja kamera i jako svi na testiranja daju prednost cool1.

Nazad
Vrh Dno