Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 11 Pro - Hotspot problem

LoshmiSD

Poznat
Učlanjen(a)
06.01.2020
Poena
41
Pozdrav svima,
uzeo sam ovaj telefon pre 4-5 dana i stvarno je odlican, nijednu zamerku sem problema sa hotspotom mu nisam nasao.
Naime, to mi je jako bitna stavka i zbog nje sam i uzeo paket sa vise interneta(delim sebi na sekundarni telefon, neke racunare, poznanicima itd...). problem je to sto nakon 5-10min povezani uredjaji ostanu bez interneta(povezani sa punim signalom ali interneta nema) dok na xiaomi-ju internet radi najnormalnije. I internet se ne vraca dok se sve ne otkaci, ugasi hotspot i ponovo upali... sve u podesavanjima sam pregledao, sva ogranicenja iskljucio, probao 2,4 GHz i 5 GHz, svakakve bezbednosne zastite palio- gasio i nista ne pomaze. Jednostavno se na telefonu/racunaru koji prima sa njega signal pojavi znak uzvicnika i interneta nema dok na istom internet radi bez greske.

Da li je neko imao slican problem i ima ideju kako da ga resim, sta da pokusam? Telefon je stvarno savrsen i stvarno mi je zao da ga se odricem zbog jedne ali tako bitne stavke(navikao sam tu opciju i nikad ni sa jednim telefonom, bez obzira kog cenovnog ranga, nisam imao takav problem)?

Nazad
Vrh Dno