Šta je novo?

Xiaomi Redmi 9c ili Samsung a14

No_LiMiT

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2007
Poena
380
Znam da je samsung malo skuplji al nije značajno. Treba mi telefon za sluzbeni dual sim, nece se drndati po cio dan ali bih volio da ima dobru bateriju da moze da potraje, pogotovo kad se ne koristi puno. Vidim tu xiaomi ima bolju bateriju npr.

Znaci treba mi sto bolja baterija pogotovo na standbyu i par poziva da se ne istrosi za dan, i da je dual sim.

Neka preporuka mimo ovoga ili koji mi je bolji od ova dva, nikad nisam koristio nista mimo flagshipove pa nemam pojma.

@No_LiMiT

Da li ti trebaju smart funkcije , ili iskljucivo telefon za poruke i pozive ?

Imam sad stari tel s dugotrajnom baterijom ali moram da imam viber,whatsapp telegram, to zaboravih reci, zato i gledam smartphone
@sasa022

Tati sam kupila Xiaomi 9c odmah nakon sto je izasao. Koristio je svega par aplikacija - viber, what's up, telegram i neku prostu šah igricu. Uzasno se pokazao i za te najosnovnije funkcije... Restartovao se po par puta dnevno, konstantno, ili se samo zamrzne ekran, pa moras force restart da mu uradis. Nosem u servis par puta, gde je naravno samo radjen factory reset i upisivan softver (sto mogu ja i sama ali ajde), ali problem je i dalje postojo. Tako da smo ga odlozili i uzeli drugi. Ja bih ga svakako zaobišlai pre bih isla na Samsung.

Zeznuo sam se inace mislio sam redmi 10c, mada bog zna dje sam 6000 mah vidio

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno