Šta je novo?

Xiaomi Redmi 7 problem

amdpower

...on thin ice...
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poena
325
Telefon star godinu ipo,istekla madjarska garancija,nije imao nikakve problem,padove i danas prilikom vadjenja iz futrole primecen odlepljen ekran u gornjem delu.
Interesuje me neki servis u Nisu,eventualno Leksovcu,Pirotu koji bi to zalepio jovo nanovo lepo i kvalitetnije nego sto je bilo,takodje brzo da ne cekam,takodje me interesuje koliko kosta ta intervencija?

IMG_20210111_215717.jpgIMG_20210111_215735.jpg

Poslednja izmena:
Samo da zalepi ne košta ništa verovatno, zavisi od čoveka ustvari.. Ali ja da sam serviser ne bih to primio, jer ko zna što se odlepilo i šta može za par dana da bude problem ps ja da budem kriv.. Iki slučajno ja da zeznem displej lepkom a nemam ništa od toga

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Ne znam jel dozvoljeno reklamiranje, ja sam pre par godina slao polomljeni LG G2 iz NS u Niš, servis se zvao "Gaga Mobile" ako se ne varam, znam da je imao preko 2000 pozitivnih ocena. Sve ok bilo, on poslao telefon nazad, bilo je ekstra odradjeno.

Hvala.

Da pohvalim xiaomi podrsku,koja je katastrofa.

Odlepljen displej telefona xiaomi redmi 7,istekla garancija od godinu dana,Madjarska,moze li i koliko kosta da se zalepi?

MESC kao ovlašćeni servis Xiaomi telefona za Srbiju od strane proizvođača ima servisnu podršku samo za uređaje koji su predviđeni za naše tržište

Hvala na razumevanju,

Pozdrav

Poslednja izmena:
Neće da se *****avaju sa nelegalno uvezenom robom. Nerealni ste.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Da pohvalim xiaomi podrsku,koja je katastrofa.

Xiaomi podrsku, kao i svaku zvanicnu podrsku proizodjaca od strane ovlacenog servisa mozes ocekivati samo za uredjaje koje si pazario u ovlascenoj prodaji. To veze nema sa "kvalitetom" podrske.

Sto se tice tvog telefona, mozda ce morati novi displej jer nije bas to da se ismirgla stari lepak pa nanese novi.

Neće da se *****avaju sa nelegalno uvezenom robom. Nerealni ste.

samo zato sto nisu svesni da je pilicarska firma (inace sam relativni fan xiaomi-a) i jos pilicarskije trziste.inace je apsolutno realno da se ocekuje (od ne pilicarske firme) da imaju ako ne globalnu podrsku i pouzdan servis onda bar regionalnu.u prevodu da servisi prihvataju sve EU i globalne modele nebitno gde su kupljeni.ostalo je realno izgovor,svaki telefon ima IMEI i sporan status moze da se prati.

samo zato sto nisu svesni da je pilicarska firma (inace sam relativni fan xiaomi-a) i jos pilicarskije trziste.inace je apsolutno realno da se ocekuje (od ne pilicarske firme) da imaju ako ne globalnu podrsku i pouzdan servis onda bar regionalnu.u prevodu da servisi prihvataju sve EU i globalne modele nebitno gde su kupljeni.ostalo je realno izgovor,svaki telefon ima IMEI i sporan status moze da se prati.
Ma neće ovlašćeni servis da se *****ava sa ŠVERCOVANOM robom. Razumeo bih argument da je legalno uvezen i ocarinjen telefon od Ugara, ali nije tako. Siva zona. Nismo EU.

ne razumes princip.dal je nesto svercovano ili nije nije izmedju tebe i servisa vec,u slucaju nepilicarskih firmi stvar firme i drzave.sad ces jos da me ubedjujes da tamo neko u kini krade bas saomije u foksonu i valja ih po balkanu...ovako stvar je do toga da servis nema kapaciteta a saomi bas zabole da se icimaju za ovo trziste pa da ganjaju ili cak prave ozbiljniju podrsku i 'sverc (wink wink)' mu dodje kao idealan izgovor.

ne shvati licno naravno,nego kad vec teramo mak na konac da teramo mak na konac do kraja.

Jel pričamo o trenutnom realnom stanju i opcijama ili šbbkbb? Da li je između mene i servisa, servisa i firme, firme i države je zasebna tema. Ne može statut i pravilnik firme da bude stariji od državnog zakona.

Ako "država" uđe u servis i napipa nelegalno uvezenu robu na popravci, ja mislim da će se pitati šta je to i gde je tu njen deo.

Ovo je naravno u stvranosti malo moguće ali postoji opcija. Zato mislim da ih zabole da se zezaju sa tom robom.

I sam sam vlasnik Šomija iz sive zone i voleo bih da imam pokriven servis i delove na celom kontinentu ali...

Takvo je trenutno stanje stvari i oni nisu u obavezi da servisiraju tehniku iz sive zone.

Ovo je je moje laičko viđenje stvari. Ako ima neko stručan iz oblasti neka pojasni.

Odoh u 3 lepe. Preporučite čoveku servis[emoji16]

Poslednja izmena:
Meni se telefonu u garanciji podizao touch screen, namesteno je bez menjanja ekrana i digitajzera

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Gde je kupljen telefon nema veze,jel je bilo vise primera da su ljudi sa foruma dobijali komponente direktno od proizvodjaca,dok xiaomi nece da servisira svoj telefon o trosku kupca,i taj novac u Madjarskoj je otisao xiaomi-ju u dzep a ne nokiji.

Evo Gage na fb,jos neka preporuka?

https://www.facebook.com/gagamobile.rs/

Poslednja izmena:
Nekada je "mobilna klinika" vazila za jedan od najboljih servisa u Nisu, proveri da li i dalje rade, bili su u podzemnom. A imas i onog "slaveta", cak su se i servisi oslanjali na njega, ranije je bio kod ekonomske skole, na trosarini, sada je igrom slucaja u lokalu mojoj zgradi i svakodnevno pravi guzve ispred ulaza koliko ljudi idu da popravljaju telefone (uglavnom neke stare krsheve naravno). On je u 9. Brigade 57, kod caira.

Jel pričamo o trenutnom realnom stanju i opcijama ili šbbkbb? Da li je između mene i servisa, servisa i firme, firme i države je zasebna tema. Ne može statut i pravilnik firme da bude stariji od državnog zakona.

Ako "država" uđe u servis i napipa nelegalno uvezenu robu na popravci, ja mislim da će se pitati šta je to i gde je tu njen deo.

Ovo je naravno u stvranosti malo moguće ali postoji opcija. Zato mislim da ih zabole da se zezaju sa tom robom.

I sam sam vlasnik Šomija iz sive zone i voleo bih da imam pokriven servis i delove na celom kontinentu ali...

Takvo je trenutno stanje stvari i oni nisu u obavezi da servisiraju tehniku iz sive zone.

Ovo je je moje laičko viđenje stvari. Ako ima neko stručan iz oblasti neka pojasni.

Odoh u 3 lepe. Preporučite čoveku servis[emoji16]

Evo u ovoj temi je objašnjenje:
https://forum.benchmark.rs/showthre...-Gcam-TWRP-)&p=6288358&viewfull=1#post6288358

Nekada je "mobilna klinika" vazila za jedan od najboljih servisa u Nisu, proveri da li i dalje rade, bili su u podzemnom. A imas i onog "slaveta", cak su se i servisi oslanjali na njega, ranije je bio kod ekonomske skole, na trosarini, sada je igrom slucaja u lokalu mojoj zgradi i svakodnevno pravi guzve ispred ulaza koliko ljudi idu da popravljaju telefone (uglavnom neke stare krsheve naravno). On je u 9. Brigade 57, kod caira.

Jel to ova?

https://www.navidiku.rs/firme/servi...ilna-klinika-nis/tc-gorca-nis-mobilna-klinika

Verovatno, koliko znam jedan jedini servis se tako zove, ja nisam imao potrebe za njima ali ih hvale.

U Srbiji garanciju(servis) za Xiaomi obezbedjuje uvoznik, ali samo za svoje uredjaje. Zato je i ovakva prica oko delova i popravke.

Mi nemamo zvanicni Mi store , gde bi svaki uredjaj morao da bude servisiran od strane Xiaomi-ja, nego imamo uvoznika koji po zakonu mora da obezbedi servis za svoje uredjaje. E tu nastaje problem u politici koju vodi uvoznik i nacinu kako zeli da suzbije konkurenciju.

Kakva je situacija sa ostalim,Realme,Huawei...?

Sto se tice mobilne klinike ne javljaju se na ovaj fiksni telefon. :(

Poslednja izmena:
Javili su mi se ljudi iz Gagamobile Nis,rade,cena mi je ok 1500din.

Odlična cena

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Očisti se lepak stavi drugi i to je to. Nema tu mnogo magije

Nova 5t

Nazad
Vrh Dno