Vladimir2101
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.01.2018
- Poena
- 80
Gledao sam i to, trenutno nema
Meni bar menjanje ekrana nije nikakav problem. Zamenim za 15 minuta ali dzaba kad je los i brzo puca. Troskovi popravke su pola vrednosti telefona. Ne isplati se. Ako narucis ekran zamenicu ti ja za dz ako hoces ali nije vredno cimanja jer ce puci na prvo kljuckanje. Ostavi te pare na stranu za drugi fon i koristi ga takvog dok sljaka.Nemojte da se bakcete menjanjem ekrana, lepo je Saj napisao iskustvo svoje. Imao sam i ja ista iskustva za druge telefone. Ili original ili novi telefon.
Eventualno da naviknes na tu pukotinu i da koristis tako telefon. Posle nekog vremena kapiram da ce prestati da ti bode oci.
Jeste, to ti treba. Imaš i na KP za relativno sličan ili upola manji novac. Vidim da ima u više gradova pa je veća verovatnoća da ćeš ga lično nabaviti.![]()
Ersatz Frontglas für Xiaomi Pocophone F1 Display Touchscreen Glas Scheibe +Tool 9120119971693 | eBay
Entdecken Sie Ersatz Frontglas für Xiaomi Pocophone F1 Display Touchscreen Glas Scheibe +Tool in der großen Auswahl bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel!www.ebay.de
Jel mi ovo treba?
Mozete li resiti i moj problem 🙏?Eto resio si problem![]()
Zamenicu ti ja ako si u BG-u.Neki servis u Srbiji?
Njih sam pokušavao danas da dobijem,nema šanse.I na fiksni i na mobilni,naslušao sam se muzike.Par postova iznad je napisano MESC, pa izguglaj ostalo.
Edit:
Od tog servisa cena, pa proveri.