Šta je novo?

Xiaomi Poco F3

Šta bi moglo biti. F3 opominje da uključim punjenje da se ne isključi. Uključim punjenje i isključim telefon . Pogledam bateriju, pokazuje 95 %. Uključim telefon, baterija 95%.
Ostavim na punjaču , ne puni se već se polako prazni !

Izašao CrDroid 10.8 Ko je flešno. Mene OrangeFox zeza. Flešujem a kad uđem u recovery nema ga . zbog čega se to dešava.

Ne radiš nešto kako treba.
3243.png
3240.png
3241.png

Ljudi jel neko kupovao punjač i kabl za Poco preko AliExpressa. Koja kombinacija radi na 33w 😀

Flešovao fw 1.0.2.0. TKHMIXM, pa CrDroid 10.8, reboot recovery (of) i ode sve dođavola. Verovatno zato što nisam čekirao AUTOREBOOT OF.
Je li tu greška. Da sam čekirao ,da li bi prošlo kako treba.

Gde da zamenim bateriju. Izgleda da je dotrajala. Stavim da se puni (uključen telefon) % opada . Isključim telefon, napuni se do 96%.

Ima tema za F6. Tamo su pisali. Ja ga potencijalno planiram ako ovaj F3 ikad posustane.

Da li da kupim bateriju na KP ili na Aliju. Da li je teško promeniti. Koji alat treba.

i ja koristim EliteROM na Xiaomi Redmi Note 13, mnogo je fluidniji od Xeu...

Mnogo fluidniji. Sviđa mi se i način kako otvara/Zatvara Aplikacije pokretom odozdo. Koristim ga 2-3 meseca, ni jedna greška. Instalacija sa PC jednostavna..

Baterija se čudno ponašala. Pokazuje različito na uključenom i isključenom telefonu. Uvek maksimalno puni do 96%.
Mislio sam da je gotova. Hteo sam da kupim novu. U jednom servisu (hvala im) kaže čovek da je imao takav slučaj kod Poco, nije do baterije. Donesi 4.000 i uradiću.
Odem kući, pogledam jedan youtube pa na posao. Skalpelom skinem poklopac, odvrnem nekoliko šrafova, pa otkačim dva kablića sa baterije. Ostavim neko vreme da se baterija resetuje, sve vratim nazad i radi kao nov. Puni se do 100%.
U međuvremenu kupio F6.

Nazad
Vrh Dno