Šta je novo?

Xiaomi (Mi) TV Stick 4K

Nikolixx

Zapažen
Učlanjen(a)
12.01.2022
Poruke
10
Poena
5
Moja oprema  
Pametni uređaji
Telefon, EON Smart box.
Skoro sam okacio temu o problemu oko uzasnog OperaSmart TV sistema i problmeatici dovodjenja drugog EON uredjaja u stan: ( https://forum.benchmark.rs/threads/drugi-eon-uredjaj-u-stanu.485154/#post-6532233 )
Odlucio sam da je najbolje resenje uzimanje Mi Sticka, koji bi mi resio sve probleme.
Imate li iskustva sa istim, kako radi, da li ste zadovoljni? Ako ne, da li imate neku drugu preporuku u tom cenovnom rangu 5990din?
 
Rešenje
Meni je recimo chromecast bitna stavka tako da moj glas ide Mi Box S uredjaju, moze da se uzme za 8k, a mozda naleti i neki happy hour pa bude i bolja ponuda,
tv stick ima dve mane po meni i xiaomi i fire. Xiaomi ima losiji hardver i nema usb port ali ima chromecast, Fire stik ima bolji hardver nema chromecast i nema usb port.
Svakako je stvar preference sta ti vise treba, bolji odziv i bolja rezolucija ili losiji odziv i losija rezolucija i mogucnost da castujes. Isto je pitanje da li ces da gledas na nekom dobrom tv-u veceg formata ili na 32inch tvu u spavacoj sobi.
Ima smisla ici na bolji hardver i performanse ako je u pitanju neki 4k tv ili full hd veceg formata(55+ incha) u suprotnom xiaomi tv stick je sasvim ok.
Imam već na jednom televizoru Xiaomi stick 4k..
Da li za drugi tv kupiti isto stick 4k ili xiaomi mi box s 2nd gen ?
 
Volim moj 4k stik, a čuo sam mnogo toga lepog i korisnog za mi box s 2nd gen, pa će biti borba prsa u prsa ako uskoro budem kupovao novi uređaj. Još ako na to dodamo ovo što Salac pušta na YT, biće veselo.
 
Ja jos uvek koristim originalni, 1080P 1GB Ram Stick, na tom TVu koristim samo za EON, razmisljam da li je vredno preci na 4K verziju obzirom da je TV 1080P ?
 
Nazad
Vrh Dno