Ista prica kod mene. Samsung Galaxy Note 10.4 (2014) (moj je malo mladji), spolja fabrika... ne moze vise ni za citanje vesti i YT.ne znam šta su duže staze ali moj ipad 3 je skoro neupotrebljiv, od nemogućnosti instaliranja aplikacija do toga da se vuče oko najprostijih radnji na tabletu...čak je i običan surf neupotrebljiv...i to je već koju godinu takav, maltene od trenutka kad je ostao na 9x nekoj verziji ios...
I ja mislim da ću uraditi isto. Sve više mi liči da će biti taj scenario "7 do 10 dana".na kraju sam otkazao narudžbinu, ako išta mrzim to je "stiže naredne nedelje" i tako više nedelja...srećno svima koji su dobili tablet i onima koji će ga tek dobiti...
iPhone 7 neupotrebljiv?@Nabukodonosor totalno si u pravu. Evo recimo iPhone 7 pa i iPhone 8 su danas neupotrebljivi i bez softverske podrške za razliku od npr Samsung S7-8, Huawei P9-10, Oneplus 3-5 ili recimo Xiaomi Mi 5-6 koji i danas kidaju kako rade, dobijaju redovni update, svuda se mogu servisirati pa su čak i neku vrednost na tržištu zadržali u slučaju prodaje.
Jeste, naravno.Jedino ako je sarkazam...
Niko nije rekao da je situacija takva kakvu si je ti predstavio, ali ti uredjaji i dalje rade, mozes da Samsungu S8 npr da instaliras bilo koju aplikaciju sa Play-a, nece da te uslovljava da moras da imas Android 10 ili 11 da mozes da instaliras neku aplikaciju, pa kad instaliras Android 11 taj S8 vise ne moze da radi koliko je usporen ili npr u Eplovom slucaju uopste ne mozes da instaliras trazeni OS na tvoj uredjaj, a bez njega ne mozes nista da instaliras i uredjaj ti je neupotrebljiv. Kao u moj slucaju, sa iPad 3. Ne mogu da instaliram YouTube noviji, ovaj nece da radi i to je to. A realno, mogao bih na ovom uredjaju barem YouTube klipove da gledam. Sam Apple je bio tuzen u nekim zemljama zbog toga sto radi, znaci da taj problem postoji. A sa Androidom nemas tih problema. Nisam Android fanboy, imam 2 Apple uredjaja, ali nisam ni blago retardiran pa me je Apple zaslepeo i da ne vidim neke ocigledne stvari.@Nabukodonosor totalno si u pravu. Evo recimo iPhone 7 pa i iPhone 8 su danas neupotrebljivi i bez softverske podrške za razliku od npr Samsung S7-8, Huawei P9-10, Oneplus 3-5 ili recimo Xiaomi Mi 5-6 koji i danas kidaju kako rade, dobijaju redovni update, svuda se mogu servisirati pa su čak i neku vrednost na tržištu zadržali u slučaju prodaje.