Da, samo AliExpress za sad. Šteta što nisu jaču verziju pustili svuda u prodaju.Ja sam razmisljao o PRO verziji ali je nigde nije bilo ni u najavi a koliko vidim i dalje je tako
Gotovo je s ovim tabletom, nema ga više ni u xiaomi prodavnicama i ne verujem da će ga imati, treba novi model da izađe.Neka BF akcija?
Pazi za crtanje ti je bolji samsung s6 lite. Ima olovcicu sa svim prednosima iste. Olovcica za xiaomi je oko 50 eu dodatno, ali nema sve funkcije kao samsung. Naravno tablet nije ni bilzu mi pad 5 po karateristikama, ekranu itd... Naravno ne mora s6 lite, bilo koji samsung koji podrzava s pen ti je bolji izbor.Treba mi tablet za igrice najvise, eventualno neko amatersko crtanje... da li je Pad 5 dobar izbor? I da li moze negde da se nadje vise? Ako ne, da li ima neki slicne kategorije za navedene potrebe?
Сад погледам опције подешавања и ту је и "Location",укључен ? Чак прати осим локације,и на коју страну је таблет окренут (на Гугл Мапама).Да ли је све то могуће преко вај фај опције?Wifi lociranje.
Није страшно и није ми ни битно,али купио сам таблет без те опције а сад,као ради?To sto nema gps i nije tako strasno.