Šta je novo?

Xiaomi Mi MIX

k1z4

Poštovan
Učlanjen(a)
15.09.2015
Poena
70
Da li neko ima ovaj telefon i ako moze izneti neke svoje utiske za isti? Kojekave hvalospeve sam nasao na racun ovog telefona po forumima, YT videima, pa bih zeleo da cujem i iz prve ruke nekog da kaze po koju.
Vec duze vreme planiram da zapalim do Madjarske i capim OP 3T, medjutim sad kad sam video ovu zverkicu... sto bi Francuzi rekli "Oh là là" :D
Cudi me da do sada niko nije pokrenuo temu za ovaj telefon, za ljude koji vole vece telefone ovo je ozbiljna stvar.

Previsoka cena.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Xiaomi je postao zanimljiv zato sto ima vrhunski odnos cene i onoga sto pruza.
Mahom ga kupuju ozbiljni korisnici, koji cene svoj novac, i ne zele da dodatno placaju samo ime - brend.
Najprodavaniji modeli su upravo oni do 150, max 200eura.

Mi Mix je zapravo nacin Xiaomija da istestira, opipa trziste za tako nesto, zato se i pravi u malim kolicinama.

Kod nas su cifre od 800-1000e za telefon pojam, i smatram da nece ta prica zaziveti sto se Xiaomi tice, pogotovo ako ne postoji validna garancija i ovlasceni servis. Ali lepo je znati da tako nesto postoji.

Sent from my S7 Edge Gold Platinum

Da li neko ima ovaj telefon i ako moze izneti neke svoje utiske za isti? Kojekave hvalospeve sam nasao na racun ovog telefona po forumima, YT videima, pa bih zeleo da cujem i iz prve ruke nekog da kaze po koju.
Vec duze vreme planiram da zapalim do Madjarske i capim OP 3T, medjutim sad kad sam video ovu zverkicu... sto bi Francuzi rekli "Oh là là" :D
Cudi me da do sada niko nije pokrenuo temu za ovaj telefon, za ljude koji vole vece telefone ovo je ozbiljna stvar.

da bas cudno da niko nije otvorio ovu temu
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?387924-Xiaomi-Mi-Mix&highlight=mix

Vrh Dno