Jesu.Jesu isti senzori kamere na obicnom i pro modelu?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Exactly my thought [emoji189] [emoji23][emoji23][emoji23]"They're holding it wrong"
My kingdom for a donkey...
I nije bas."They're holding it wrong"
My kingdom for a donkey...
Promeniš temu, menja se i ikonica baterije sa njom, zar ne?Bila je ona "pilulica".
Sent from my Mi9T using Tapatalk
U ovom slucaju ne.Promeniš temu, menja se i ikonica baterije sa njom, zar ne?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Izgleda da je lakse pricati da baguje,ne radi,ne valja,cekati neki novi update i sl nego ga pravilno koristiti .I nije bas.
Za Apple je slucaj bio ocajno dizajniran telefon, ovde je jednostavno tehnologija takva, opticki skener koji ne moze biti ni priblizno brz/kvalitetan kao klasican FP skener pozadi, zahteva drugaciji nacin koriscenja od klasicnog, mora da se zalepi prst na ekran i zadrzi,
hyper cam r3 qDa li je neko instalirao na najnovijoj verziju dev XEU miui 11 GCam? ja sam probao dve, instalacija prodje ok, dam sve one dozvole za lokaciju, memoriju, zvuk,... i kad sve to prodje FC
https://t.me/s/googlecamera_modDa li je neko instalirao na najnovijoj verziju dev XEU miui 11 GCam? ja sam probao dve, instalacija prodje ok, dam sve one dozvole za lokaciju, memoriju, zvuk,... i kad sve to prodje FC
Daj malo utiske o evolutionx romu tipa baterija fod aod...Hvala svima, ni jedna nije htela da radi. Sad sam na Evolution x romu, ima gcam 7 integrisan, tako da radi astrofotografija
Otkrij nam tu tajnu prepametni covece kako se to pravilno stavlja prst na fingerprint.Izgleda da je lakse pricati da baguje,ne radi,ne valja,cekati neki novi update i sl nego ga pravilno koristiti .
Vredi li vise pricatiDrži se malo duže prst i otključa se. 100/100 puta uspešno.
Ja nisam ni rekao da nece da se otkljuca uopste, nego da animacija fingerprinta minimum dva puta trepne pre nego se otkljuca. Pre ovog telefona sam ima RN5 koji se otkljucavao u delicu sekunde, pa mi je ovo sad malo neobicno... Al siguran sam da to mogu softverski da srede...Drži se malo duže prst i otključa se. 100/100 puta uspešno.
Sve proglase kao manu,da ne pozelis da kupis ovaj model kad vidis sta sve pisu.Fp na mi9t/pro ce uvek biti sporiji i nesto manje precizan nego klasicni fp na drugim modelima, kao npr taj koji si ti koristio pre, i nece to softver srediti da bude drugacije, jednostavno drugi je tip fp senzora i to je to, ne znam kakva cuda ti ocekujes..
Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk