Šta je novo?

Xiaomi Mi 11 ultra 12/256 gb

shokanito

Cenjen
Učlanjen(a)
09.09.2013
Poena
160
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 3700X amd rgb
Matična ploča
ASUS ROG CROSSHAIR VIII HERO AM4
RAM
Vengeance RGB pro 16 gb ddr4 2666mhz
GPU
NVIDIA GeForce RTX 3060 (MSI) Gaming X
Storage
Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 +............
Kućište
NZXT 510 Elite
Monitor
27 Asus 144hz
Miš & tastatura
Buds Realme Air 5 Pro
Ostale periferije
Hisense Energy pro +
Tablet
Xiaomi tab
Mobilni telefon
Xiaomi Mi 11 Ultra
Pametni uređaji
Xiaomi purfier 4
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
  3. Mobilni internet

Xiaomi Mi 11 ultra 12/256 gbxiaomi-mi-11-ultra-recenzia-novy-cover.jpg

Nisam nasao temu za ovaj model telefona, pa da postavim za zakasnjenjem.

Zanima me dali neko ima isti model i dal ima uslugu Volte.
Prethodno sam imao Mi 10t pro , i imao tu uslugu, skoro sam telefonirao i vidim da mi neradi internet prilikom poziva i video sam da nema slajdera da se ukljuci Volte, enable sam ga preko sifre za volte zvezdica taraba , zvezdica taraba 86853 taraba zvezdica taraba zvezdica , i enable je sad , al i dalje nema ikonice, isao i do mts, i oni ukljucili al i dalje nema. probao vadjenje kartice stavljane, i nista za sad.
Dali je neko menjao bateriju na ovom modelu ili na drugom Xiaomi i kako se pokazala.
Baterija je jos uvek korektna , a plus i brzi punjač začas je dopuni, al reko da znam kad dodje vreme za to .

Poslednja izmena:
* # * # 86583 # * # *

Volte radi

za sve one koji nemogu da aktiviraju Volte Volte na Xiaomi moze da radi

Za otključavanje VoLTE: otvorite aplikaciju na telefonu i pozovite ##86583##

Nakon što unesete gornji kod u svoj telefonski brojčanik, trebali biste vidjeti poruku: VoLTE provjera operatera je onemogućena.� Ako vidite poruku VoLTE provjera operatera je omogućena, onda ponovo unesite isti kod u birač broja telefona i vi ćete moći vidjeti poruku o onemogućenoj provjeri VoLTE operatera. Obavezno koristite zadani brojčanik. (Ovo možda neće raditi na Google Dialer-u)

Za otključavanje VoWifi: otvorite aplikaciju na telefonu i pozovite ##869434##

Jednom kada unesete gornji kod u svoj telefonski brojčanik, trebali biste vidjeti poruku: VoWifi provjera operatera je onemogućena.� Ako vidite poruku VoWifi carrier check enabled, onda ponovo unesite isti kod u birač telefonskog broja i vi ćete moći vidjeti poruku o onemogućenoj provjeri VoWifi operatera. Obavezno koristite zadani brojčanik. (Ovo možda neće raditi na Google Dialer-u)

Kada to učinite, idite na podešavanja telefona i omogućite VoLTE i VoWifi na SIM kartici na kojoj želite da aktivirate ovu funkciju. (pogledajte snimak ekrana ispod)

Idite na Postavke -> SIM kartice i mobilne mreže -> odaberite SIM karticu na kojoj želite da omogućite uslugu -> Omogućite VoLTE i VoWifi zajedno s postavljanjem Mrežnih postavki kao Preferirani Wi-Fi (ako želite da omogućite sve pozive na Wi-Fi)

Nazad
Vrh Dno