Šta je novo?

Xiaomi Mi 11 Lite

stigao danas Hyper OS 1.0.3.0

Ja sam posle skidanja i instalacije, uradio hard reset i sve radi super. Nemam zamerke.

Dobio sam prekjuče tek HyperOS. U pitanju je model Lite 5G NE.
Dešava mi se samo na Viberu da se tastatura UVEK vraća na ćiriličnu. Imam tri podešene, prva je QWERTY i u kojoj god aplikaciji da pokrenem tastaturu bude QWERTY osim u Viberu. Kad u Viberu prebacim na qwerty, otkucam poruku i pošaljem, on opet vrati na ćiriličnu... Užasno mi smeta.

Da li si uradio factory reset? To je kod Žaomija obično neophodno uraditi...

Nije neophodno. Meni stigao 25.3. i nisam radio reset jer radi normalno.

Nisam radio... Jednostavno nisam navikao da to radim, sve će mi obrisati :)

Možda ću i morati, ili da obrišem keš za gboard, nemam pojma šta da probam, ali baš nervira

Kod mene se na MI 11 lite 5g NE baterija prazni prebrzo. Imam još 34 % a telefon upotrebljavan 2 sata i 4 minuta. Pre nadogradnje je znao 6 sati da izdrži od punjenja do punjenja. Ko da iPhone imam 🤣

Kod mene je sad obratno. Pre updatea je drzao 3 sata i 10 min SoT, sad drzi i do pet sati.

Pošto sam još jesenas bio naručio masku za Mi 11 Lite, a dok je ista stigla (krajem prošle godine, zbog štrajka) ja sam zamenio telefon, ostala je neotpakovana, u foliji. Ova maska je u pitanju: 1714328212565.png
S obzirom da mi ne treba, voljan sam je pokloniti nekome kome treba, ako planira da menja masku. Šaljem običnim pismom. Ko hoće nek piše u DM.

Ima li neko preporuku za servis da su ok cene i usluga za promenu baterije na modelu Mi 11 5G NE, moze i na PM.

Nazad
Vrh Dno