KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
Jel se telefon kupuje samo zbog kamere ili cega? Ili jel bolje da je trazio novi mi 11 lite pa da opet strepi kada ce da ponovo pocnu problemi da se desavaju?
Samo nemoj 11 pro 5g, ja ga imam već mesec dana i kunem svaki dan od kada ga imam. Katastrofa od telefona. Moj stari redmi note 8 pro je bio mašinčina za ovo. Baguje, štuca, ekran skače...Ajde mala pomoć.
Nudi se mi 13 lite, uz doplatu od 10800 rsd, redmi 11 pro uz povraćaj 4000 rsd, ili honpr 70 uz doplatu 16800 rsd.Šta činiti a da bude ok.
Hvala
Uh dobro je, nisam video da si već uzeo nego brže bolje da ti napišem šta da ne uzmešUzeo Honor Magic5 lite.Slabiji telefon ali videćemo, ponuda nikakva u A1.Nisam hteo da dajem pare za neki skuplji telefon jer svi su nekako korak nazad.
Zadrzi duze prst na viber ikonici, pa app info i tu ukljuci autostart i podesi pod battery - no restrictions... Tako podesi svaku app za koju zelis da ti radi u pozadini.Imam u poslednje vreme problem da mi kasne notifikacije. Tipa nisam dugo čačkao viber, i ne stigne mi ništa (recimo ujutru), i ja onda upalim viber i stigne mi 10 poruka odjednom. Da li neko ima slično iskustvo?
E vala dobro si pitao, meni od MIUI 14 počela opasno da laguje camera, ali sve me mrzi da potražim neku adekvatnu gcam alternativu.Ima li neka verzija GCam za Mi 11 Lite 5g kojoj radi ultrawide kamera kako treba?
Evo jedne slike Potrait.Ja sam danas instalirao gcam 8.4 ovu sa linka ona je za NE verziju a ja koristim 5G i probao sam je dobra je radi i 4k 60 fps bez stabilazije nazalost. Samo ucitaj xml pa probaj UW nisam detaljno testiirao.
Xiaomi 11 Lite NE 5G + GOOGLE CAMERA
Učinilo mi se par dana da radi ok, ali opet isti problem, 3 sata mi nije stigla notifikacija da sam imao viber poruke iako sam stavio na "no restrictions"Zadrzi duze prst na viber ikonici, pa app info i tu ukljuci autostart i podesi pod battery - no restrictions... Tako podesi svaku app za koju zelis da ti radi u pozadini.
Ja sam u međuvremenu prodao fon. Čoveku kom otišao, otišao fingerprint senzor posle 2 meseca. Znači drugi zamenjen senzor. Kakav je to fail proizvođača.
Uradi uninstall updates za security app.Kad odem u podešavanja pa baterija, više nema ekrana da bi se video SoT... Da li je i kod vas tako? Poslednjih desetak dana mi bukvalno jede bateriju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari