Šta je novo?

Xiaomi G10 štapni usisivač

rkramer

Slavan
Učlanjen(a)
17.07.2006
Poena
345
G10 ima opciju brisanja, sa (malim) rezervoarom za vodu. Teško bih to nazvao ribanjem.

S druge strane G11 ima napredniju turbo četku sa nožem za dlake, koji sprečava zapetljavanje.

Turbo četka na G10 je već prilično dobra, ali Auto mod često nema dovoljno snage, a jedina opcija je Max (Standard mode je nedostupan kada se koristi turbo četka, već se umesto njega pojavljuje Auto). Nisam siguran da li je to bolje rešeno na G11 koji ima senzor.

Zelimirovič

Zapažen
Učlanjen(a)
09.02.2022
Poena
12
Imam G10 više od godinu dana. Kupljen u BC group, plaćen 30.000.
Samo bih potvrdio sve hvalospeve koji su napisani za ovaj usisivač.
Baterija drži kao prvog dana i stvarno sam prezadovoljan. Ostalo je sve već napisano.

Svaka preporuka!
G10 ima opciju brisanja, sa (malim) rezervoarom za vodu. Teško bih to nazvao ribanjem.

S druge strane G11 ima napredniju turbo četku sa nožem za dlake, koji sprečava zapetljavanje.

Turbo četka na G10 je već prilično dobra, ali Auto mod često nema dovoljno snage, a jedina opcija je Max (Standard mode je nedostupan kada se koristi turbo četka, već se umesto njega pojavljuje Auto). Nisam siguran da li je to bolje rešeno na G11 koji ima senzor.
G10 auto modu kad usisivaš i pređeš sa pločica na tepih, on sam pojača usisavanje na max, bez ti da bilo šta diraš.

Kada se koristi mop za ribanje, obavezno se korisiti u eko modu da ne bi slučajno usisao vodu jer G10 nije predviđen za mokro usisavanje.

Poslednja izmena:

Zoza

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2006
Poena
405
Moja oprema  
Laptop
Lenovo B590
Tablet
Samsung
Mobilni telefon
Realme 7 Pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Džaba sve kad ga više nema u prodaji.

euanknik

Cenjen
Učlanjen(a)
14.12.2015
Poena
135
Dakle, izmedju G10 i G11, da li je G11 stvarno unapredjen (celokupno gledano?), ili se moze pazariti i G10?

reLo

Zapažen
Učlanjen(a)
14.05.2023
Poena
2
Maksuz sam se registrovao da podijelim svoje iskustvo, a možda će nekome i pomoći.

Prije 20 dana sam kupio Xiaomi G11 usisivač, to im je trenutno najnovija verzija. Plaćen ugrubo 330€. A vrijedi svakog eura i više od toga. Savršeno usisava, 65 kvadrata doma usisa sa pola baterije na auto modu. Tepisi su mi promijenili boju nakon usisavanja, to moj bivši Samsung šnjiraš od 75€ nije mogao ni naopako. Vrlo lako se čisti, skoro bešćujan u odnosu na klasični usisivač! Montirao ga na zid u špajzu, po završetku usisavanja okačim ga i uvijek je pun.

Po meni jedina blaga mana je volumen prostora za otpad - da je barem 0,5 L bilo bi idealno. Ovako moram tokom usisavanja napraviti jednu pauzu da ga istresem, ali istresa se baš jednostavno.

Mama kad je vidjela, i ona naručila isti. Tako da oba domaćinstva sada imaju Xiaomi G11.

Vrh Dno