Šta je novo?

Xiaomi do 180 evra

Djagi

Cenjen
Učlanjen(a)
17.07.2013
Poena
180
Pozdrav,
imate li neki predlog za neki Xiaomi model do 180 evra.
Bitno mi je da ima quick charge,da je dobro vreme trajanja baterije i da je veličina minimum 5.5 inča a maximum 6 inča.
I naravno,uzeo bih nov telefon,a ne polovan.
Hvala.

Poslednja izmena:
Pozdrav,
imate li neki predlog za neki Xiaomi model do 180 evra.
Bitno mi je da ima quick charge,da je dobro vreme trajanja baterije i da je veličina minimum 5.5 inča a maximum 6 inča.
I naravno,uzeo bih nov telefon,a ne polovan.
Hvala.
Redmi 5 plus se uklapa u ovo, s tim da podržava quick charge 2.0
U praksi napuni telefon za cca 2 sata što mislim da je sasvim prihvatljivo za 4000 mah

Pogledaj neki od redmi modela, mozws i mi A1 da pogledas, mada mu je baterija prosecna. Ako ti baterija bitna onda ti ja mislim vise odgovaraju redmi note 4 i 5 serija.

Sent from my Cool S1 using Tapatalk

Imam ja Xiaomi Redmi Note 3 2/16. Sad ga koristi moj sin. Dok se ne proda.
A ovaj koji bih uzeo,pored onoga što sam naveo, dobro bi bilo da ima bar 4GB memorije. Storage od 32 GB bi mi bio sasvim dovoljan.

Onda bi morao da odustaneš od nečega, jače baterije i/ili quick charge-a, odnosno opcije su Mi A1 ili Note 4X 64GB uz koji ostaješ na Android 7.0, ako ti nešto znači.

Nema verzije sa 4GB RAM-a i 32GB storage-a, to se ne proizvodi.

Poslednja izmena:
Našao sam ja za 180e Xiaomi Redmi 5 Plus 4gb/64GB. Nov. Sad ne znam da li ima quick charge taj model. Eventualno bih se odrekao quick charge. Bitnije bi mi bilo da je jača baterija i da duže drži.

Redmi Note 5 3/32.

Redmi 5 plus je Redmi 5 plus
Redmi Note 5 je Redmi Note 5

Ne gledajte India modele.
Kod njih je drugacije.

India modeli se prodaju samo kod njih , njih nema kod nas...Kod nas se prodaju Kina i Global verzije.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Za 225e moze i 4/64 Redmi Note 5, to je vec najkompletniji uredjaj za taj novac, ali je 40e vise od budzeta.

Gle stvarno, nalupao sam se. Moraću malo više da prostudiram telefončiće ...

Kakav je kvalitet zvuka na audio izlazu kod RN5?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno