Šta je novo?

Xiaomi Black Shark 2

Ako su kamere na nivou Mi 9 (po spec jesu), ovo mi se cini bolja kupovina. Veca baterija, stereo zvucnici i nema notch.

Posto je ovo gejmerski telefon kamera je po menji manje bitna. Bitno je da ima dobar procesor, dobro hladjenje i i cena mu nije losa.

Koristio sam na kratko BlackShark prvi model skoro, ne zbog igrica nego jer mi relativno jeftino iskočio nov i reko da testiram i da eventualno pređem sa A2 na njega. Za gaming preozbiljna priča, stereo zvučnici top kao i ekran i dizajin (bar se meni sviđao), ali osim toga sam bio razočaran, koristi Joy OS koji mi izgleda kao neki neuspeli pokušaj da se Stock modifikuje, kamera u odnosu na A2 (stock) lošija zbog čega sam i odustao i prodao ga.

Verujem da će tako biti i sa ovim, čak i bolje gaming iskustvo, ali pretpostavljam da će kamera biti zanimljiva samo na papiru.

Da , dosta zanemaruju kameru. Ali ako bude dobrog gcam porta za mi9 i ovde će to popraviti situaciju.
[YouTube]WxfP24j1o1o[/YouTube]

Dosta zanimljiv telefon,ne zbog igrica nego zbog izvlačenja max iz s855 :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
I prošli je čupao max iz 845, čini mi se da sam skoro 300k izvukao. Takođe je radila Gcam bez ikakvog ruta i BL unlocka tako da pretpostavljam da ima c2a omogućen, ali ni sa gcam nije bilo neke prevelike razlike, ali je definitivno bolja od stock, koja čak nema noramlan manuelni mod..

Nazad
Vrh Dno