nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Bolje ovako, sve novotarije
Biće zanimljiva godina.
Bolje ovako, sve novotarije
Kod mene jos uvek 170...
Mislis na vodu u rezervoaru ili na one cetke dole sto vrti?Mop 2 ultra.
Ma ne sme ni 5 minuta da stoji idle mop kad zavrsi mopping izgleda... nego odmah da se sklanja![]()
Hmm... ni voda izgleda. Za cetku def.Mislis na vodu u rezervoaru ili na one cetke dole sto vrti?
to je taj problem koji ja imam na roborock-u od nekog update-a pre 2 godine recimo.Danas sam imao prvo ozbiljno zaglupljivanje sa S20+. Zaglavio se u ćošku sobe, uopšte ne znam kako. Pomerim ga i pustim da nastavi sa čišćenjem, on se vrti, vrti, nikako da se pozicionira. Prekinem čišćenje i dam mu komandu da se vrati na bazu, on opet krene da se vrti i ide levo desno i odjednom mu mapa nestane skroz. Poludeo sam, moram sad opet da ga puštam da mapira celu kuću, što znači pomeranje stolica i ostalog nameštaja koji stoji nezgodno.
_0194 je kod mene
Isto
ako je meni bilo upuceno pitanje da odgovorimIz Roborock aplikacije ili Mi Home?
Q5 Pro mi je isto uradio pre neki dan, morao da mapira ispočetka.
Matori S5 ima ne jedan, nego dva bekapa mape, i lepo vratiš čim se zbuni. Dešavalo se bezbroj puta. Sad me zeza i baza, i zamenska baterija - verovatno zbog baze. Probaću to nekako da skrpim.
Kada je formirana korektna mapa, možda nije loša ideja isključiti "remember map".
U tom slučaju promene na terenu, ogledala, ili kada se tako istripuje, ne bi trebalo da ga zbunjuju.
Gde je ovo? Deluje kao glavna fora!Kada je formirana korektna mapa, možda nije loša ideja isključiti "remember map".
U tom slučaju promene na terenu, ogledala, ili kada se tako istripuje, ne bi trebalo da ga zbunjuju.
Mislim da neće da pamti mapu, i da će da zaboravi to sve što ima. Mapiraće svako čišćenje ispočetka.Ima veze sa modelom usisivača.
Ista aplikacija, na prastarom Mop Pro, evo 4ipo godine, izgleda ovako kao na screenshot.
A na Mop 2 Pro, imam tu opciju "stop upload map". Pretpostavljam da radi istu stvar.
Pogledajte prilog 477356
Mislim da neće da pamti mapu, i da će da zaboravi to sve što ima. Mapiraće svako čišćenje ispočetka.
Ovo je samo moje iskustvo, i tačno je.S20+ baza mora da se zalepi, fiksira za pod. Usisivač ne voli kada se prenosi ručno sa jednog na drugo mesto. Smeta mu kada se zaglavi na pragu.
Po mom iskustvu, ovo utiče na gubljenje mape.
Kada se izgubi mapa, mora ponovno mapiranje, nema druge.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari