Amortizzer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 575
To beše onaj app sa store-a? To mogu ali za buduće slučajeve
ma jok, imaš podešavanje u notifikacijama.To beše onaj app sa store-a? To mogu ali za buduće slučajeve
ma ne placa se, dzaba je, samo ima 1000 reklama. nista sto dns ili adguard vpn ne resavajuNe plaća mi se baš za neki takav app,a mislim da nije ni tačan za ne CN region. našao sam free alternativu samo za notification history jer ga nema fabrički
znači da je zima 🤣Mislim da je konačno na hyper os 3 rešeno zagrevanje telefona. Kod mene sve vreme hladan kao špricer, sem naravno kada se puni. Šta ovo treba da znači ? 😀
Meni je Xiaomi 15 postao primetno hladan od kako sam obrisao društvene mreže iz telefona. Greje se samo kada koristim kameru i snimam u 4K/60fps. U ostalim situacijama skoro pa uopšte nemam grejanja, a Hyper OS 3 nisam dobio još uvek.Mislim da je konačno na hyper os 3 rešeno zagrevanje telefona. Kod mene sve vreme hladan kao špricer, sem naravno kada se puni. Šta ovo treba da znači ? 😀
Nisam Bog zna koliko zahtevan korisnik, baterija mi lagano izdrži ceo dan, a često i dva. Juče sam punio telefon kao i uvek do 100%, sada trenutno imam 36%.Nije toliko veliki problem sa grejanjem, koliko sa slabim trajanjem baterije.
Uvek imam osećaj da neće izdržati do uveče.
U toku noći spadne za 6%, što je po meni previše, jer je uvek u airplane modu.
S23 ultra mi u toku noći u airplane modu ne izgubi ni 1%.
Baterije upravo dosta krace traju zbog druetvenih mreza. Te aplikacije su strasno neoptimizovane u svakom smislu kako po potrosnji resursa (cpu, memorija...) tako i po potrosnji baterije. Svako, ali svako ko ih je obrisao sa telefona imao je daleko bolju bateriju i manje zagrevanje telefona.Nije toliko veliki problem sa grejanjem, koliko sa slabim trajanjem baterije.
Uvek imam osećaj da neće izdržati do uveče.
U toku noći spadne za 6%, što je po meni previše, jer je uvek u airplane modu.
S23 ultra mi u toku noći u airplane modu ne izgubi ni 1%.
To kod nas nema već godinama.Da li je zaključan za druge mreže ?
Meni 15 noću skine 2-3% max. Do skoro mi se ekran sam uključivao bez da ga pipnem, i instalirao sam ovu app odozgo što je kolega psycho predložio i video da find my phone pokušava da se uključi a ne može. Kad sam ga isključio, prestalo je i uključivanje ekrana. Vidi da nije tako nešto i kod tebe.Pa ne mogu sve da isključim na telefonu od 1000+ eur.
Fejs samo preko chrome-a koristim. Na IG udjem 20 min. dnevno.
Ja bih pre rekao loše optimizovan softver sa hardwer-om.
Na s23 ultra sam izvlačio 6h sot, a sa 15 ultrom ne moze ni 4 i po sata. Kada se kamera koristi učestalije plafon je 3h sota
Koju si tacno aplikaciju instalirao i gde si video da ti ta aplikacija budi telefon? Ima neku wakelock selciju ili nesto slicno?Meni 15 noću skine 2-3% max. Do skoro mi se ekran sam uključivao bez da ga pipnem, i instalirao sam ovu app odozgo što je kolega psycho predložio i video da find my phone pokušava da se uključi a ne može. Kad sam ga isključio, prestalo je i uključivanje ekrana. Vidi da nije tako nešto i kod tebe.
https://play.google.com/store/apps/details?id=en.hyperosdownloader&hl=en&pli=1 Ima baš notification history, gde su navedene sve notifikacije koje su stigle, i tu sam recimo video da Find my phone pokušava periodično da se pokrene ali ne može. Mislim da zahteva neku aktivaciju sa karticom ili nešto slično. Isključio sam ga skroz i od tad mi se ekran više ne uključuje sam, a drain nisam ni imao pa nisam gledao zbog toga.Koju si tacno aplikaciju instalirao i gde si video da ti ta aplikacija budi telefon? Ima neku wakelock selciju ili nesto slicno?
Probaj prvo, da se ne bi razocarao, kao ja. Evo mesec dana ne mogu da se naviknem...Sta mislite da li ce biti popusta za black friday, nesto sam se bas zagrejao za prelazak sa S23 na Xiaomi 15
Zasto si se razocarao? Sta ti ne odgovara kod telefona?Probaj prvo, da se ne bi razocarao, kao ja. Evo mesec dana ne mogu da se naviknem...
Pisao sam vec na prethodnim stranama.Zasto si se razocarao? Sta ti ne odgovara kod telefona?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari