Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Da mi je samo znati kako si ti došao do zaključka da se ne snalazim na novoj verziji i da je to problem.
Nisam ja zaključio da se ti ne snalaziš, već da ti nove promene u novijem softveru ne odgovaraju.

Ne odgovaraju mi ograničenja koja su uveli, a što se tiče promena kao neko ko je skočio sa verzije 9 na 15 konstantno se pitam šta su radili šest godina.
Šta je Xiaomi radio svo ovo vreme kad im je software ovako nedovršen. Imam osećaj da je MIUI bio bolji.

Na starom telefonu mi se apsolutno nikad nije desilo da mi tasteri za navigaciju pobegnu sa ekrana, a to mi se sad svakodnevno dešava kad je tastatura podignuta.
Koristim swiftkey tako da nije neka teška alternativa pa da to pravi problem.

Ne odgovaraju mi ograničenja koja su uveli, a što se tiče promena kao neko ko je skočio sa verzije 9 na 15 konstantno se pitam šta su radili šest godina.
Šta je Xiaomi radio svo ovo vreme kad im je software ovako nedovršen. Imam osećaj da je MIUI bio bolji.

Na starom telefonu mi se apsolutno nikad nije desilo da mi tasteri za navigaciju pobegnu sa ekrana, a to mi se sad svakodnevno dešava kad je tastatura podignuta.
Koristim swiftkey tako da nije neka teška alternativa pa da to pravi problem.
Sa ovime se slazem, minimalno vizelunih promena na Xiaomi telefonima u poslednjih 5+ godina a sada na A16 im je glavna tema ono sto je vecina vec uvela na A15;
Navodno su optimizovali potrosnju baterija na HOS 3 ali to kazu svake godine pa cemo jos da vidimo..

Nazad
Vrh Dno