neka si ga napokon uzeo 😁Ja sam se posle iskustva sa Mi 9 i Redmi note 9 pro pribojavao Xiaomija, ali ovo za sad je jedno potpuno drugačije iskustvo. Sve radi perfektno i bez i jednog baga. Baterija se, čini mi se, poboljšava. Slike odlične, signal bolji nego na svim uređajima koje sam koristio, zvuk u slušalici odličan. Stvarno jako prijatno iznenađenje.
I nisam se pokajao. Kakva je Ultra?neka si ga napokon uzeo 😁
sr*nje 😂I nisam se pokajao. Kakva je Ultra?
Ja sam se posle iskustva sa Mi 9 i Redmi note 9 pro pribojavao Xiaomija, ali ovo za sad je jedno potpuno drugačije iskustvo. Sve radi perfektno i bez i jednog baga. Baterija se, čini mi se, poboljšava. Slike odlične, signal bolji nego na svim uređajima koje sam koristio, zvuk u slušalici odličan. Stvarno jako prijatno iznenađenje.
takav je hyperos na svim.Super. Postaknut pozitivnim utiscima kolega sa teme svratio sam u nedelju do Gigatrona da isprobam 14-icu. Slažem se, sve deluje odlično. Međutim jedna stvar koja mi je zasmetala: kada se uđe u Settings/Apps pri brzom svajpu/skrolovanju kroz aplikacije osvežavanje ikona aplikacija nije trenutno, već postoji kašnjenje od recimo sekunde. Umesto ikone aplikacije prikaže se generički sivi Xiaomi (Mi) avatar, pa tek sekundu kasnije pojavi se izvorna ikonica aplikacije. Možda je problem u izloženim modelima u Gigatronu, ali ovu "anomaliju" ispoljili su i obična i Ultra 14-ica. To mi je malo pokvarilo utisak na inače odličnom telefonu pošto nigde drugde nisam video ovo kašnjenje u osvežavanju ikonica, a nisam uspeo da ga reprodukujem ni na svom praistorijskom Samsungu S7.
Meni se to desava samo kad skrolujem na chromeuMalo mi je 120 hz fluidniji na Samsungu. Ovde mi se čini da kad skrolujem recimo forum ili tako neki sajt, da nije kao 120 hz na Samsungu, a stavljeno mi je na default refresh rate
Evo da demonstriram problem videom. Xiaomi 14, skrol kroz aplikacije i kašnjenje pri osvežavanju ikonica:Ja ne vidim taj delay od sekunde. Možda je do mene, stavio sam animacije na "fast". Istina, One UI mi deluje ispred u nekim stvarima, ali mi je Xiaomi u svemu bolji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari