Šta je novo?

Xiaomi 13

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

aivazovsky123

Zapažen
Učlanjen(a)
27.03.2024
Poena
5
Pozdrav drustvo ima li nekog sa Xiaomi 13 i koja su iskustva. Ja sam skoro uzeo, dvoumio se izmedju s23 ali me je iritiralo sto s23 nema brzo punjenje i malo mi je teze da se sa 67w punjenja predjem na 25w kao da se vracam unazad. Takodje me je privuklo ovde za nijansu veci ekran i 50w beziscno punjenje.
Jabizvucem negde SOT izmedju 6 i 7 sati zavisno da li je na 4g ili Wifi...

Kako ste vi zadovoljni iskustvom, baterijom...?

Ja sam prezadovoljan telefonom i baš zbog toga ( a i doplate od 500 eur ) neću preći na 14 . Baterija posle 1 godine izdrži ceo dan bez problema , samo je uveče malo dopunim . Kamera za moje potrebe odlična , mada generalno slabo ja slikam .

Ja sam prezadovoljan telefonom i baš zbog toga ( a i doplate od 500 eur ) neću preći na 14 . Baterija posle 1 godine izdrži ceo dan bez problema , samo je uveče malo dopunim . Kamera za moje potrebe odlična , mada generalno slabo ja slikam .
A koliko ti je screen on time?

Ja sam cak razmisljao da predjem na s23 navodno jer je manja ali baterija duze izvuce u toku dana ali su oko toga podeljena misljenja, takodje sporije mu pada vrednost vremenom.

Poslednja izmena:
Koliko mislis da moze da bude bolja ili gora baterija na s23?Isti procesor,bolji kapacitet na Xiaomiu,moze(i ne mora) da se radi o 10-20% boljoj bateriji na telefonu koji imas,a imas brzo punjenje koje ce ti znaciti kad baterija degradira...Na Samsung ima smisla da predjes jedino zbog softvera ako si navikao ili bi da probas realno najbolji softver na telefonima.Ako ti telefon odgovara i neces ga mijenjati 2-3 godine,ne zamlacuj se i ne bacaj pare:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno