Dizajn mu je odličan, mnogo lepši od malog S23.![]()
Xiaomi 13 review
With a starting MSRP of EUR 1000, the Xiaomi 13 is not cheap. Then again, it does offer a very complete package for that price. If you expect nothing...m.gsmarena.com
Nema mnogo mana ovaj manji, sem što je čista kopija apple dizajna. Ogromna šteta zbog toga :/ . Ali i kao takav je bolji od s23, veći i bolji ekran, brže punjenje, bolja baterija, IR blaster, bolje prilagođen snap itd.
Sacekaj Honor Magic 5 Pro, mislim da ce biti bolja kupovinaSlažem se da je regularna cena mi 13 serije previsoka, ali u preoderu, uz ugovor operatera mi 13 uzadje 540e (a1 neo 23), plus 200e na ime vece cene dvogodisnjeg paketa uz uredjaj, sve ukupno 740 evra....plus poklon slusalice...kako vam se cini ponuda?
Jedino mozda ali mozda magic 5 Pro ima bolju kameru.I to ako dxomark nešto zna.!Ne bih poredio Honor i Xiaomi.
Xiaomi je dve lestvice iznad po svemu.
Honor nije isto sto i Huwei na zalost, ni blizu.
Sve i da ima bolju kameru, ako porediš 13 sa njim, nemaju istu publiku. 13 je osetno manji telefonJedino mozda ali mozda magic 5 Pro ima bolju kameru.I to ako dxomark nešto zna.!
Why?Do you know something we dont know?Ne bih poredio Honor i Xiaomi.
Xiaomi je dve lestvice iznad po svemu.
Honor nije isto sto i Huwei na zalost, ni blizu.
Naravno da će da padne, kao i uvek do sada Xiaomi telefonima cena najbrže pada.Kineski pajseri.. 500e im razlika u ceni EU vs Azija.
Znači da ovaj 13pro vredi negde oko 800,900e i cenim da će brzo cena da mu padne na taj nivo.
Na koje druge tačno misliš?Nerealno visoka cena. Ali, da sačekamo i druge. Budu li i oni pratili ovaj trend cena, crno nam se piše.
Na sve ostale proizvođače android telefona izuzev Samsunga. Vrlo lako se može desiti da ćemo krš telefone plaćati 50.000, one malo bolje 100.000. Za one najbolje i najskuplje, realno koga briga, uvek su imali svoju klijentelu koja je plaćala ma koliko da košta.Na koje druge tačno misliš?