Šta je novo?

Xiaomi 12T/Pro

Bajat sajt za skidanje..Onaj sto sam ti pustio iznad,to je zvanicni sajt Xiaomija,tu imas da skines pored romova i vendore kao i firmvare,zadnje aktuelne koji su izbaceni.

@anko13 ,Naravno da ima,eno ga fajl na zvanicnom sajtu da skines i flesnes i kroz fastboot i kroz recovery,pa kako ti volja i kako se odlucis na koji ces nacin..Siris dezinformacije.😉

Meni i ovde pise ovaj rom se ne moze flesovati 🤣
Ne znam koji mu je...ranije sam sigurno 2 puta ovako ubacivao...ali od pre par meseci stalno mi pise da ne moze

Jedno pitanje koji nacin azuriranja ne brise podatke Recovery ili Fastboot?

Kroz recovery...Ako ides kroz Fastboot onda ide clean instal i brise ti sve u telefonu...Mada i kroz twrp recovery mozes obrisati sve ako hoces...

Ljudi sim 1 mi je mts,a esim yettel (znaci na poziciji 2)...udjem i vidim da su mi ona RSC caskanja dostupna za sim 1 tj.mts...a meni yettel primarna...kako ti da promeni i da bude za yettel?
Ako uopste ima neku ulogu

Ljudi sta se radi,tema zamrla skroz..Ima li jos nekog sa ovim telefonom?
Kako vam radi telefon,da li ste i dalje zadovoljni?
Meni i dalje radi odlicno 12t pro,bez ijednog baga..
Stim sto sam ja na Custom romu..

To je inače tako ako sve radi onda nema ni teme.

Kakav je 12T pro posle ažuriranja na Hyper OS?
Baterija?
Jel kasne obaveštenja?
Imao sam ga kad je bio na MIU dešavalo se da uopšte ne stigne obaveštenje za Viber npr

Kod mene samo problem sa Gmail notifikacijama. Isključio sva moguća ograničenja ali i dalje nema obaveštenja. Tek kad otvorim aplikaciju onda učitava nove mejlove.

Kod mene samo problem sa Gmail notifikacijama. Isključio sva moguća ograničenja ali i dalje nema obaveštenja. Tek kad otvorim aplikaciju onda učitava nove mejlove.
A Viber i ostale aplikacije?
Meni je ono bilo neshvatljivo, telefon te cenovne kategorije (na kraju krajeva bilo koje da je) da ima takav bag. Uđem na Viber poruka pre 2 sata, uđem posle 3 dana na messenger poruka pre 13h
Ništa stiglo nije

Radi Viber ok, ali ranije se i meni dešavalo da nema obaveštenja o poruci, meni isključivo za jedan kontakt. Tako da sam ja kontao da je to bilo do Viber-a.

Stigla 1.0.6.0 verzija...upravo skidam.
Nesto zadnja 3 azuriranja jako brzo usporucili,pre toga tek na svaka 3 meseca

Gde bih mogao uzeti kabl za 120W brzo punjenje? I verenici i meni su se fabricki kablovi od 120W punjaca pokidali, pocele da vire zice... U mi store ne vidim takav kabl, jedino na KP neki poluproveren ili neproveren sa aliexpressa sto bih izbegao, sem ako neko nije imao iskustva i kaze da je isti kao i originalan?

Jos mi se cini kad ja pozivam nekoga da je losiji ton...probao 2-3 pita i svaki put tako...a taj mene kad pozive bude ok.
Mozda je moj felerican ali nisam zadovoljan baterijom,onom rotacijom i sad ovo.
Mislim da je sve softverki,ali me nervira.
Ima ko slicno sta?

Osetan pad baterije..
Ja sam to primetio..
Jasnoca pri razgovoru varira..Nisam istrazivao kad i u kojim slucajevima.

Osetan pad baterije..
Ja sam to primetio..
Jasnoca pri razgovoru varira..Nisam istrazivao kad i u kojim slucajevima.
Znaci softver je u pitanju...treba da im se salju povratne informacije da to poprave...ja sam im poslao dokaz za rotaciju i rekli su da ce istraziti.
Traze da snimim i taj los razgovor i posaljem im na analizu,ali to malo nezgodno snimiti,uhvatiti.
Dobra stvar je sto imaju povratne informacije da im prosledis tamo u podesavanjima

Moja greska,nisam video da
Znaci softver je u pitanju...treba da im se salju povratne informacije da to poprave...ja sam im poslao dokaz za rotaciju i rekli su da ce istraziti.
Traze da snimim i taj los razgovor i posaljem im na analizu,ali to malo nezgodno snimiti,uhvatiti.
Dobra stvar je sto imaju povratne informacije da im prosledis tamo u podesavanjima
Moja greska ovo sto sam pisao treba da bude u temi 14t pro...na njega mislim :) ako mogu prebaciti admini :)

Имам телефон већ 2 године, сем батерије која је мало ослабила у односу на почетак (али до сада нисам имао телефон на којем се то није десило) све ради савршено, рекло би се боље и исполираније него тада. Све у свему презадовољан сам уређајем...

Jel ima neko link za Gcam?

Ovaj telefon je odličan, koristim ga malo više od mesec dana, kupljen za rezervni telefon.

Nazad
Vrh Dno