Tu negde pocetkom marta sam dobio i ja HyperOS i izgleda da sam jedini korisnik sa negativnim iskustvom?
Verenica takodje dobila update, jos i pre mene, isto slicna iskustva...
Mislio sam vremenom da ce se unormaliti telefon ali slaba vajda...
Kamera je skoro neupotrebljiva na 1080/60 kao i 4K/30 i 4K/60 podesavanjima... Kad krenes da snimas, u prvih par sekundi snimak nekako zasecka par puta, i to se stvarno i primeti na snimku posle kad se gleda... Krene snimak jednu sekundu okej, zatim par trzaja, sve to u trajanju od jedne sekunde i onda se kao nastavi normalno snimak ali se povremeno opet pojavljuje trzanje u snimku... Jedini nacin za snimanje je 1080/30...
Dalje, pokusaj skrinsota, hahaha... Kad lupis volume down + power button telefon krene da se utisava, taj desno "volume bar" koji se pojavi na ekranu se obavezno vidi na skrinsotu... U 50% slucajeva zabode komanda utisavanja i telefon nastavi na svakih par sekundi po jedan stepen da se utisava - resenje, pritisnuti opet dugme za utisavanje/pojacavanje da bi se "odbo"... Pomislio sam da se dugme glavi, ali i kod verenice isti problem...
Kamera takodje u modu slikanja nenormalno secka tokom zumiranja, laguje nekako... Pokusaj bacanja kamera "u pozadinu" ili izlaska iz same kamere (gestura prstom sa donje ivice ekrana na gore) krene da zabada ceo telefon, animacije krenu da koce dok se pojavljuje onaj "background apps" meni - doslovno 1 fps animacije a mozda cak i manje, taj proces da bacis kameru u pozadinu ili da izadjes iz nje traje 3-4 sekunde...
Kad se spuste notifikacije od gore, u 50% slucajeva budu providne i vidi se pozadina sta je na ekranu umesto da bluruje pozadinu i nisu klikabilne uvek...
Ne znam, ocajno isksutvo, ima li saveta kako ovo da se resi?