I mene zanima.Je l' ima neki drugi nacin da se apdejtuje (fastboot / preko kompa nekako itd) ali bez da se gube podaci?
Mozda neko od fellow benchmarkovaca moze da pomogne?
I mene zanima.Je l' ima neki drugi nacin da se apdejtuje (fastboot / preko kompa nekako itd) ali bez da se gube podaci?
I mene zanima.
Mozda neko od fellow benchmarkovaca moze da pomogne?
Normalan, sve je u redu, proximity(fizicki je, ne virtuelni) radi dobro.Kakav je kvalitet, jasnoća prilikom poziva? 12T pro
Cini mi se 3 god. androida i 4 bezb.zakrpe
Bio je info kad je mob izasao.odakle ti info za to?
Jel ista popravljena kamera ako je koristis?Stigao jutros HyperOS na 12T, eea Rom. Sta znam, isto šarenilo , mada moram priznati da fluidnije radi, osjeti se. Ima nesto kozmetickih dodataka, dizan isti kao i miui, sad jos vise ici na IOS, za bateriju jos rano.
Kamera ista koliko ja vidim.Jel ista popravljena kamera ako je koristis?
Ja sam otkljucao bootloader i prvo sto ne radi ti je bankovno placanje jer automatski ti google play nije sertifikovan pa sam opet morao da flesujem room i da zakljucam bootloader inace menjao sam os bila mi je ona global neznam kako bese xixm tako nesto prebacio sam na euxm problem sam imao da otkljucam bootloader i namucio sam se uglavnom sam koristio 2 programa istovremeno i umesto potvrde od xiaomia sam koristio bar kodove sa programa neznam napamet ali ako te interesuje mogu da pogledam pa da ti pustim uglavnom pratio sam tutorijale sa youtubeJel se dešavalo nekom da nikako ne stiže sms od Xiaomi za otključavanje bootloadera?
Koji je na kraju ovo Rom? A13 ili A14? Koji sekjuriti patch su stavili?Prebacio na Madjarsku i stigao mi ota na 14.0.5...samo bezb.zakrpa
Aj pusti mi, za svaki slučaj, hvala. A reci mi šta ne radi, Google Wallet, ili one bančine aplikacije?Ja sam otkljucao bootloader i prvo sto ne radi ti je bankovno placanje jer automatski ti google play nije sertifikovan pa sam opet morao da flesujem room i da zakljucam bootloader inace menjao sam os bila mi je ona global neznam kako bese xixm tako nesto prebacio sam na euxm problem sam imao da otkljucam bootloader i namucio sam se uglavnom sam koristio 2 programa istovremeno i umesto potvrde od xiaomia sam koristio bar kodove sa programa neznam napamet ali ako te interesuje mogu da pogledam pa da ti pustim uglavnom pratio sam tutorijale sa youtube
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari