Uzeo danas u A1 (obnovio ugovor 12 Pro)
Telefon me je izasao 86k ako racunam da im je tarifa Neo 23 1600 RSD ukoliko ne obnovite ugovor sa uredjajem.
Mislim da je to solidna cena za ovaj uredjaj. 12X jednostavno nisam hteo da uzmem zbog starijeg procesora.
Gledajuci recenzije, stekao sam utisak da ovaj telefon nije los, vi ste ga ovde prilicno napljuvali.
Kako ga imam tek manje od 12h, ovo su trenutna iskustva:
70% baterije i oko 2h SOT-a, cackao sam sve zivo na njemu, tako da to je sto se tice toga. Drzim FHD+ rezoluciju i adaptivni ref. rate
Performanse telefona su dobre, u poredjenju sa Nova 5T, znacajno pobosljanje. Kamereama sam zadovoljan, nisam zahtevan korisnik.
12T Pro nisam uzeo iz prostog razloga sto sam hteo zakrivljeni displej a i generalno mi deluje kao manje premium uredjaj u odnosu na 12 Pro, iako ima bolji CPU.
Nisam primetio da telefon ima neki ociglednu manu, displej je odlican, baterija deluje da je OK, mada je jos rano reci.
Eventualno bih napomenuo da bi zvucnici mogli biti malo jaci. Pisacu detaljnije utiske nakon nekoliko dana koriscenja. Inace, 12GB/256GB verziju sam uzeo.