Pozdrav svima!
Log time no see... trebalo mi je neko vreme da pročitam sve postove u zadnjih dva meseca i mogu odmah reći da se u potpunosti slažem sa
@ProMaster
Posle više od 4 meseca korišćenja 12pro, kad se sve sabere i oduzme, shvatam da sam trebao uzeti 22ultru, ali sad (kako kaže stara narodna) posle opštenja nema kajanja.
Svaki put kada uzmem stari Mate20pro, kojem je pukao ekran i služi mi za puštanje muzike na BT zvučnik, skenjam se koliko Huawei (ne znam kako da se izrazim) ima lepši, bolji, ugodniji krajnji osećaj korišćenja, što mi na Xiaomiu jako smeta. 12Pro je "zver" od telefona ali sve je nekako kao na silu i kao da nešto uvek malo fali da bi osećaj bio potpun kakav treba da ostavlja premijum uređaj ove cenovne klase.
Razmišljam se da ga prodam i kad izađe mate50pro da dodam koliko treba... ali finasije mi ne idu u prilog, jer 12pro-u je za 4 meseca drastično pala cena u odnosu na njegove vršnjake drugih proizvođača. I to dosta govori o samom uređaju.
elem,
pored svega gore navedenog sinoć sam po drugi put u zadnjih mesec dana imao ni malo prijatan problem sa telefonom.
Kao što rekoh, več dva puta mi se desilo, da "touch" otkaže i da ne reaguje na dodir. Ni Ni...
Hardverski tasteri reaguju i otključava se na prepoznavanje lica ali na dodire ekran ne reaguje, kako ceo ekran tako i ni sezor otiska prsta.
Držeći 20ak sec. tastere za gašenje i za utišavanje telefon se skroz ugasio (jer na klasičan način nisma mogao da tipkam ekran za gašenje), da bi se po ponovnom uključivanju na ekranu ispisalo narandžastim slovima "FASTBOOT" i tako ostalo jedno 10min kada sam morao ponovo ponoviti postpak gašenja sa hardverskim tasterima. Ovaj put se telefon upalio normalno i evo sad normalno radi. Telefon niti mi je ispadao, niti sam ga preopterećivao nekim procesima, niti je bio pregrejan, jednostavo sam ga koristio kao što ga i inače koristim i ostavio na sto, a kada sam ga ponovo uzeo posle 10 - 20 min touch nije reagovao.
Da li je ovo naznaka da će uskoro touch da crkne skroz ili je neki softverski bug? Imate li iskustva s ovim problemom? Šta da radim, da ga šaljem na servis ili da čekam da me i dalje zeza...