Isplati li se sad u 2024 kupovati Xiaomi 12 ili 12X zbog ovih azuriranja? ili traziti nesto mladji telefon, pregledah sve zive klipove i komentare i ne mogu da se odlucim a uzeo bi neki manji telefon, druga opcija mi je motorola edge 40.
Da desavalo se kod mene,jako retko na miui,sad na hyper os nisam primetio.Xiaomi 12, da li se nekome desavalo da mu baguje tastatura u smislu da otkuca nekoliko slova ali se ona prikazu na ekranu tek nakon sekund ili dve?
Ja sam uzeo prije 3 mjeseca 12 pro. Jedini problem je baterija. Moraš je puniti svaki dan. Ali sa piunjačem od 125 - pjesma. Imao sam samsung S22+, to je iskreno, igračka za ovaj Xiaomi. Telefon je perfektan kako po funkcijama (bez reklama) tako i ljepotom izrade. Nećeš pogriješiti, prima sva ažuriranja redovnoIsplati li se sad u 2024 kupovati Xiaomi 12 ili 12X zbog ovih azuriranja? ili traziti nesto mladji telefon, pregledah sve zive klipove i komentare i ne mogu da se odlucim a uzeo bi neki manji telefon, druga opcija mi je motorola edge 40.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari