Šta je novo?

Tablet Xiaomi таблет

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Треба да узмем таблет за клинца, Xiaomi pad SE. Видим да има више модела, од 8,7" и од 11", са 4GB и са 8GB.
Да ли тај од 8.7" има исте карактеристике као и онај од 11".
Колико је довољно за неке игрице, Brawl stars...

Trenutno su ti polja ponuda Honor Pad X7, imas ih na KP od 70e neraspakovanih, isli su kao poklon uz Honor 400/400 Pro

@faca mešaš marke i modele. Redmi ima Pad SE, ne Xiaomi. ovo je sadašnja ponuda Xiaomi i Redmi tableta, pri čemu ne znam šta je sve dostupno na tržištu 🇷🇸

ima u ovoj temi nekih predloga

Да ли тај од 8.7" има исте карактеристике као и онај од 11".
99% ne. za početak, razlika je u rezoluciji ekrana i kapacitetu baterije

Poslednja izmena:
Redmi је подбренд Xiaomi-a.

• Like
Reagovanja: uji
ne. Redmi i Xiaomi su brendovi u okviru Mi, tako je već nekoliko godina.

za Redmi Pad SE mogu da kažem da je solidan tablet što se multimedije tiče. ne znam kakav je za igranje, verovatno je dobar, no treba videti kako se pokazao, sada već mator, Snapdragon 680 na tom polju. Qualcomm je za igranje smislio 7xx chipset-ove

Poslednja izmena:
Он би играо Brawl stars и тако те игрице.

Који онда има од 8ГБ?

Гледам цене на КП, тамо су далеко скупљи од Ананаса са попустом, а и без њега.
Сад бих можда узео Pad 2 8gb. Свакако ће дуже драјати од, SE. Две године је разлика.

ne. Redmi i Xiaomi su brendovi u okviru Mi, tako je već nekoliko godina.

za Redmi Pad SE mogu da kažem da je solidan tablet što se multimedije tiče. ne znam kakav je za igranje, verovatno je dobar, no treba videti kako se pokazao, sada već mator, Snapdragon 680 na tom polju. Qualcomm je za igranje smislio 7xx chipset-ove
Xiaomi je brend, a MI je im je bio skraćeni naziv, mislim da su od '21 izbacili MI i koriste samo Xiaomi. Vecinom su MI koristili za flagship modele.

htedoh reći da je Mi kompanija u okviru koje su brendovi Xiaomi, Redmi (i POCO) što se mobilnih telefona, tableta, slušalica, satova i narukvica tiče, a ne da je Redmi podbrend u okviru brenda Xiaomi. a sad vidim da se i ta kompanija (opet?) zove Xiaomi. uglavnom, da ne idemo više u off-topic

on-topic:
Redmi Pad 2 8/256 košta ~25k rsd u prodavnici

Poslednja izmena:
Firma i brend je Xiaomi, a ovo ostalo su njegovi podbrendovi i nazivi da bi se kao lakse snasli, a samo su zakomplikovali. Tako su ukinuli i to MI jer su ljudi počeli zvati kompaniju tim nazivom.

Na temu odlican je taj Redmi Pad 2.

Nazad
Vrh Dno