Šta je novo?

xhci-hcd error 110

• Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 9456

Guest
xhci-hcd error 110 ovo je pocelo da mi se pojavljuje kod podiznja Ubuntu 16.04, Kubuntu 16.04, Mint 18, Kali 2.0 sa kernelo 4.0.0. Kako to sad odjednom ova greska a Kali nije uopste radjen upgrade kernela i do sad to nije javljao.
U biosu nisam cackao niti uopste ulazio, niti se secam gde se to podesava ako se uopste podesava a to je greska koja se odnosi na USB 3.0.

-110 Error? ako je laptop, izvadi bateriju 2 sata pa probaj, ako je desktop, otkači napajanje, izvadi cmos, na pola sata pa probaj. Ako to ne uspe ja sam uspeo tako što sam usb lagacy disable u biosu. Ovo gore je kao neko "zvanično uputstvo", jer ta greška sugeriše problem sa strujom

Sent from my Lenovo A1000 using Tapatalk

-110 Error? ako je laptop, izvadi bateriju 2 sata pa probaj, ako je desktop, otkači napajanje, izvadi cmos, na pola sata pa probaj. Ako to ne uspe ja sam uspeo tako što sam usb lagacy disable u biosu. Ovo gore je kao neko "zvanično uputstvo", jer ta greška sugeriše problem sa strujom

Sent from my Lenovo A1000 using Tapatalk
Da tako pise -110 failure, nije laptop. Prosto mi je neverovatno, napajanje je novo modularno 800W kupljeno u prolece, maticna je zamenjena ideticnom MS-7693 isto tada, plus masina mi je na UPS-u od 1.2KW

Ugasio sam masinu i ponovo upalio nema vise te greske, kad sam gledao dmesg samo se buni za jedan USB najverovatnije USB 3 kako pise na netu.

Nazad
Vrh Dno