http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=12907
Dakle... jedva čekam!
Ima li neko više informacija?
Dakle... jedva čekam!
Ima li neko više informacija?
Da to sam zaboravio da pomenem ovo sa pakomom je placena reklama verujem da su to svi ukapirali, nece to dugo trajati veci im je interes od asusa i msi zbog vece palete proizvoda nego od XFX ali videcemo inace nema razloga za nekim preteranim odusevljenjem to sto je XFX jedan od najvecih Nvidia partnera neznaci nista sem da jedni druge reklamiraju kroz to partnerstvo, nemoj samo da mi neko kaze da tamo neki kinez u fabrici cipova odvaja bolje primerke za XFX pa su im karte boje to nema sanse da se desi prosto receno sve se pravi na istom mestu zato treba kupovati recimo 8800gtx kod onog ko ima najnizu cenu i to je to.Moze i sad da se nabavi kod nas XFX bez ikakvih problema.
Moze i sad da se nabavi kod nas XFX bez ikakvih problema.
O tome ja pricam a zasto je tako zbog palete proizvoda niko nema kapacitet od nasih uvoznika da moze da uvozi od jednog proizvodjaca samo recimo grficke kart zato je asus recimo zanimljiviji od XFX ili BFG tako da ce i ovo sa pakomom biti kratkog daha mada se nadam da nece iz prostog razloga ako recimo budu radili samo godinu dana sa XFXom kartice koje se budu prodale a neka nedaj boze rikne ko ce da ispostuje garanciju? bilo je x slicaja da pocnu da te ubedjuju tamo de si kupio da si ti kriv za to sto karta neradi a to se pre desavalo zbog nabavke na crno bez ikakve garancije od dobavljaca ili zbog nemogucnosti da se konstantno saradjuje sa istim proizvodjacem onda nemoze da se izreklamira zvanicnim kanalima pa primenjuju tu taktiku de od kupca prave budalu jer im se moze dok neko ne dobije batine kao sto sam ja to uradi pa da vidis kaoko posle sve moze batine su iz raja izasle😀 , zato oprez boje je kupovati ASUSA kao recimo ja gde u slucaju kvara mozes brzo i prakticno bilo gde ispostovati garanciju nego XFX ili BFG gde moze da ti se desi da cekas 2meseca na drugu grficku jer kao sto svi navode u garanciji 45dana im je potrebno da nesto rese a kad razgovaras sa prodavcem on ti obecava brda i dolin i kao sve se to brzo resava bezobzira sta pise u garanciji mada i to zavisi od slucaja do slucaja.Da, CT je imao na lageru BFG i jedan model (7600GS AGP) sam uzeo za sebe. Mislim da ce tesko biti novih kolicina jer je CT lager prilicno konstantan, verovatno je BFG bio samo probna kolicina. Uostalom od skora su zastupnik Asusa tako da cisto sumnjam da ce BFG ponovo biti na stanju.
Osim toga ja ne znam kome ce da rikne xfx i bfg u roku od 5 godina regularnog koriscenja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari