Šta je novo?

XFX Graficka

el_patron

Čuven
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poena
515
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600 + Arctic Freezer 34 eSports
Matična ploča
MSI Tomahawk MAX
RAM
Kingston Fury Beast RGB 2x16GB
GPU
Sapphire 6650XT Nitro+
Storage
Kingston A2000/Transcend 230s/HDD 500GB
Zvuk
Microlab M660BT + Razer BlackShark V2 HyperSpeed
PSU
Asus Rog Strix Gold 750w
Kućište
Be Quiet Pure Base 500FX
Monitor
BenQ Mobiuz EX2710S
Miš & tastatura
Razer Deathadder v3 Pro+ HyperX Alloy Origins Red Linear
Mobilni telefon
iPhone 13 mini 128gb
Pametni uređaji
Xiaomi 3C, Xiaomi S20+
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zanima me da li u Srbiji vazi dozivotna garancija na odredjene XFX modele? Znam da ovde pise da vazi samo za US i Kanadu ali mi je par ljudi reklo da je ostvarivo i kod nas, mada cisto sumnjam, pa reko da proverim.
Na sajtu pise sledece:

Which products are eligible for a limited lifetime hardware warranty?

The following Graphics Cards are eligible for an extension of the standard two-year limited hardware warranty:

XFX Radeon R-Series Double Dissipation Edition and HD 7000 Series Double Dissipation Edition Graphics Cards.
XFX Radeon R-Series and HD 7000 Series Graphics Cards with 10-digit model numbers ending in “R” (example: “FX-797A-TDFR”)
XFX Radeon HD 6000, HD 5000, and HD 4000 Series Graphics Cards
XFX GeForce GT 640, GT 630, 520, GT 430, 200, 9000, 8000, 7000, 6000 Series Graphics Cards purchased after April 17, 2007.
If you register any of the specified products noted above online at http://www.xfxforce.com/ within 30 days of purchase, your limited warranty will be EXTENDED for the duration of your life. Registration within 30 days of the date of purchase is a condition precedent to receiving the lifetime warranty.***

- See more at: http://xfxforce.com/en-us/support/xfx-warranty#sthash.nz2ppTsS.dpuf

Poslednja izmena:
Bezi od XFX-a. Imao sam njihove grafike, slao supportu 10 emailova da mi posalju originalni bios od odredjenih modela, nije bilo odgovora, mnogo ljudi po forumima se zale na njih. Znam coveka koji je kupio 30 njihovih grafika, sve do jedne ih je vracao na reklamaciju, doduse koriscene su za mining, ali opet.... Zaboravi na dozivotnu garanciju na njihove proizvode u Srbiji :D.

Tako sam i mislio, nema nista od toga u Srbiji. :D

Tako sam i mislio, nema nista od toga u Srbiji. :D

Nema nista. Kad pokusas da ukucas taj kod, kazu ta komponenta nije podrzana ili tako nesto. Znam posto sam imao dvije 280x. Ali sama grafa ko grafa je bila ok.

Nazad
Vrh Dno