- Učlanjen(a)
- 20.05.2006
- Poena
- 469
kad ce ovo biti dostupno na nasem trzistu i kolko para?
70A na 12V grani je monstruozno
Ne bas.Pa toliko imaju manje-vise sva ne-crap 850W napajanja![]()
Pa da, dao sam primer ovog Seasonica, i uporedio sa starijim napajanjima. Ima par novijih platformi sa DC to DC konverzijom, Seasonic M12D/S12D, CWT DSG, ne znam da li ima jos neko, Antec SG rekao bih da nije takvo.Zato je tu DSG![]()
Jeste, oba SG modela; i cela TP serija; i TPQ-1200. Uopste, mi slabije obracamo paznju na Antec zato sto zacepljuju tako odvratno visoke cene, ali njihova napajanja su cesto veoma dobra - nije samo SG serija u pitanju. Ja bih kupovao iskljucivo EarthWatts napajanja :smash: - samo da su 30% jeftinija... (Ako neko od vas radi u Antecu - nek' uzme to u obzir! :smokePa da, dao sam primer ovog Seasonica, i uporedio sa starijim napajanjima. Ima par novijih platformi sa DC to DC konverzijom, Seasonic M12D/S12D, CWT DSG, ne znam da li ima jos neko, Antec SG rekao bih da nije takvo.
EDIT: Cors HX850 ima isto 70A na 12V, to je DSG.
Da, ja sam se vodio cinjenicom da je max load na 12V kod SG850 65A, sto je manje od 70A kod DSGa i M12D.Jeste, oba SG modela; i cela TP serija; i TPQ-1200. Uopste, mi slabije obracamo paznju na Antec zato sto zacepljuju tako odvratno visoke cene, ali njihova napajanja su cesto veoma dobra - nije samo SG serija u pitanju. Ja bih kupovao iskljucivo EarthWatts napajanja :smash: - samo da su 30% jeftinija... (Ako neko od vas radi u Antecu - nek' uzme to u obzir! :smoke
I moj nesudjeni favorit (Sapphire FirePSU 625W) mislim da isto ima DC to DC. Ima tri 12 voltne grane sa po 25A, 50A kombinovano! (i 140W na +3.3V i +5V)
Kad sam prvi put obratio paznju na to napajanje, pomislio sam: "Ako budu ljudi i stave 30-40 posto nizu cenu od odgovarajucih Enermaxovih napajanja - bice to poslastica od kupovine!"
Ali nista od poslastice...![]()
Upravo je u tome fazon - da kupis Enermax napajanje po drasticno nizoj ceni od one koju Enermax obicno razrezuje. (Wishful thinking s moje strane :angel: :wave@Matori
Pa teško da je bilo realno za oc(ekivati da mu cena bude toliko niža od referentnih enermax modela, kada je samo napajanje zasnovano na enermax platformi! ,)
Ma... Kao sto je LC Power neprikosnoveni prvak sveta u klinackom muljanju, tako je Antec prvak sveta u muljanju kako to rade odrasli.Cela TP serija?:trust: Mislis na TP New seriju?
Itekako se obraca paznja na Antec sada, sa novim Delta napajanjima.![]()
U pravu si. Ja sam podlegao opseni... (Poucno!)Za Enermaxe ne znam da li su DC to DC, mada 50A za 625W napajanje je manje vise normalno, recimo Corsair HX620 ima 50A na 12V a sigurno nije DC to DC.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari