Šta je novo?

XFX 9800GTX+

brzak_misa

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
301
Imam dotičnu graf. kartu.
I velikih problema sa njom u igrama, Igrao sam fifa 09, assassins creed, tomb raider underworld. Posle nekog vremena graficka se upuca iskoče mi texture po ekranu ili se boje promene skroz, igre se zapucaju i onda mi jedino reset preostaje, jednom sam uspeo iz fife da izadjem al kad sam probao ponovo da je pokrenem samo crni ekran pa sam morao opet da ga resetujem. Koristio sam drivere 180.48 pa sam mislio da je sa njima problem i vratih stare 178.24, kad ono opet isti problem samo sa ovim starim mogu malo duže mogu da se igram al se opet zapuca. Nem pojma šta više da radim. Još da napomenem ovu konfiguraciju sam uzeo skoro al nisam reinstalirao windows već sam samo pobrisao stare drivere i ubacio nove.

Imam identichnu grafichku kartu i apsolutno nikakvih problema nemam sa njom. Hladna, stabilna drajveri su oni sa diska. Odnesi je kod nekoga da budesh sto posto siguran da je ispravna, ali ako se isti problemi manifestuju znachi da je prosto - falichna. Trazhi da ti daju drugu.
Kada si primetio da ti se to deshava ? Ako je proshlo manje od 7 dana, u prodavnici ti mogu zameniti prozivod bez ikakvih problema zbog toga pitam, ali ako je proshlo vishe onda nazhalost moracjesh da chekash odredjeno vreme da je u servisu "testiraju" shto nekada znachi i preko 30 dana. Kakve su ti temperature ?

Meni "mirise" na napajanje, tako se ponasa moja 8800gt kad se nakaci na lose napajanje.

Nisam klokovao karticu radi na default vrednostima, temperature su 44 na idle a oko 60 kada je u igrama

Nazad
Vrh Dno