Šta je novo?

xfx 8600gt temperatura

stasapro

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2007
Poena
304
oc sam graficku na 720/1900, u atitool sam pustila onu cupavu kocku da se okrece. U toku rada sam primetila da je temperatura dostigla 74stepena i tu je stala,mislim temperatura nije vise rasla.Kartica ima aktivno hladjenje,da li da dodam jos jedan kuler i gde da ga postavim ili sta????

ok je to 74 u loadu,ne treba nista da dodajes,kod mene na gainwardovom gt-u u crysisu ide i do 78 u idle-u je 42-43.

Poslednja izmena:
a sta mislis o jos jednom kuleru ispod ovog od graficke?da li bi imalo efekta?

:trust: a..tokom kakvog rada ?
I ja sam eksperimentisao kad sam ispod svoje grafike stavljao kuler ili cak dva i temp je ustvari bio veci za 2c cak je veci temp i kad otvorim stranicu takodje za 2c.
Tako da ne znam da li je u zavisnosti od kucista i gde bi stavila kuler uopste dobitak neki :S:

Stavila sam sinoc kuler brat mi je pomogo zaletovao ga je na modemu tako da duva bas ispod gravickog kulera.Merili smo temperaturu i zakljucili da je smanjio 3 stepena sto i nije toliko lose a postavili smo jos jedan da izvlaci topao vazduh.Sve u svemu nije lose

Ta 12-ica je stavljena letos dok je jos bilo dosta toplo vreme i tada je obarala temp nekih 7-8 stepeni i od tada je nisam ni skidao. Sada su mi temp 40 stepeni idle, 62-65 stepeni kad igram igre i vrtim 3DMark-ove.

POKUSACU KASNIJE PA CEMO VIDETI REZULTATE

oc sam graficku na 720/1900, u atitool sam pustila onu cupavu kocku da se okrece. U toku rada sam primetila da je temperatura dostigla 74stepena i tu je stala,mislim temperatura nije vise rasla.Kartica ima aktivno hladjenje,da li da dodam jos jedan kuler i gde da ga postavim ili sta????

Imama istu kartu ali 540/1400.Sta si joj to uradila u atitoolu?

Vrh Dno