Pa posto ti je sitan tekst... pretpostavljam da imas jedan. E sad sta da ti kazem, meni je dobar i Hansol 19" TFT ( cc 480 e)MilanL je napisao(la):Zdravo,
zanima me da li neko poseduje Xelo TFT monitor bilo od 17 ili 19 inca i njegove impresije sa istim.
Falcon je napisao(la):Imam na poslu jedan "Xelo" TFT 17" made by Bluestar i mogu slobodno da kazem da losiju sliku nisam video ni na jednom drugom TFT monitoru. Cak i Philips 15" TFT ima lepsu sliku od Xelo-a.
Toliko su slova neprijatna za gledanje (citanje) da je to strasno. Ne znam, ja ti ga ne preporucujem. Pogledaj npr. LG Flatron 17-icu TFT (ne znam oznake napamet, stvarno me nije zanimalo) i videces i sam...
Pozdrav!
Falcon je napisao(la):Imam na poslu jedan "Xelo" TFT 17" made by Bluestar i mogu slobodno da kazem da losiju sliku nisam video ni na jednom drugom TFT monitoru. Cak i Philips 15" TFT ima lepsu sliku od Xelo-a.
Toliko su slova neprijatna za gledanje (citanje) da je to strasno. Ne znam, ja ti ga ne preporucujem. Pozdrav!
Pisao sam i ranije o ovome. Ja imam Xelo 17" TFT. Utisci o njemu... Retko ko ce se sloziti ali, uopste nisu negativni, cak su i pozitivni :eyebrows:MilanL je napisao(la):Zdravo,
zanima me da li neko poseduje Xelo TFT monitor bilo od 17 ili 19 inca i njegove impresije sa istim.
Jel moze malo detalja o tom HANSOL-u, kako se ponasa, kakva je slika, boje itd? Upravo razmisljam o 17" LG1710b a ispada da je 19" samo 50e skuplji... Da li si imao prilike da vidis pomenuti LG i da das neki uporedni komentar?GoranM je napisao(la):E sad sta da ti kazem, meni je dobar i Hansol 19" TFT ( cc 480 e)
Nikolani je napisao(la):Jel moze malo detalja o tom HANSOL-u, kako se ponasa, kakva je slika, boje itd? Upravo razmisljam o 17" LG1710b a ispada da je 19" samo 50e skuplji... Da li si imao prilike da vidis pomenuti LG i da das neki uporedni komentar?
Jeste, CRT monitori zrace kancerogeno i radioaktivno, ono, alfa beta i gama, dok ovi TFT manje, i to samo gama.
Sve preko 4 sata dnevno je jako opasno na CRT-u, a do 8 na TFT-u.
Tako sam citao u Zoni sumraka, a pricali mi i moji najbolji drugari i njihovi drugari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari