Šta je novo?

xbox360 kabl

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
nisam znao gde da postavim, premestite temu ali mi prvo odgovorite....

Drug je dobio 2 xbox-a ali imamo problem... ne mozemo da ga upalimo jer je dobio samo onaj prikljucak sa tri ona ******... ne mogu da se setim kako se zovu...
najbolje receno... gde moze da kupi prikljucak za struju za xbox... znaci za klasican ulaz u struju onaj sa dva...?

hitno je...

btw... kako da vidim koji je dvd unutra?

jel ima 3 ****** sto ti kazes ili i drugaciju voltazu? Ako je 220, lako ces kupiti samo "naturnjak" ima gde hoces, od pijace do elektronskih radnji... a ako je druga voltaza.... neko drugi ce morati :)

ček ... ako je to onaj *švajcarski* priključak , onda samo isčupaš onaj što je višak , tako sam ja radio za neke stvari koje sam dobijao *odande* ... mada , u pitanju su bile pegle , mixeri i slično , ustvari neznam dal je to primenjivo i za *finiju* tehniku ...

Poslednja izmena:
u pravu si, ako je ista voltaza koliko ja znam taj treci prikljucak se ponasa samo kao stabilizator, tako da je lako resiti problem...

Kad smo kod XBOXA, juce u Budimpesti u Arcadi naleteh na (XBOX 360, cena 100.600 forinti)
1 euro=234 forinte. Pa ko voli, a blizu je Peste moz' da pazari.

da iz svajcarske...
znaci samo da iscupa srednje ****** koje je malo vise...
hmmm ok...

iz svajcarske je... proban je tamo... cisto sumnjam da nije 220v

Izgleda da si u pravu samo one woone od engleza furaju 110/60, verovatno zato sto su ostrvska zemlja pa ne uvoze struju od drugih.

furaju i maltezani, kiprani (neki delovi) i englezi i ameri ;)

Nazad
Vrh Dno