zezam krizu
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.02.2016
- Poena
- 95
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 9 5900X + LC Power CC-120
- Matična ploča
- Asus PRIME X370-PRO
- RAM
- 2x 8GB G.Skill Ripjaws V F4-3200C16D-8GVKB
- GPU
- Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WINDFORCE OC 6G
- Storage
- SSD: ADATA SX8200PNP 512GB HDD: 5x razni (4TB, 2x2TB, 2x1TB)
- PSU
- Seasonic Focus GX-1000 W 80+
- Kućište
- Antec Sonata III
- Monitor
- LG 32UD59-B
- Miš & tastatura
- Redragon K557 + Logitech B120
- Laptop
- HP Elitebook 820 G3
- Mobilni telefon
- Xiaomi Pocophone F1 w/ Pixel Experience ROM 12.1
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Ma bez veze, i to leva palica je meni bitnija, ume i desni da napravi problem, ne znam u čemu je problem ali ne želim da se preterano bakćem oko toga, neki maler mi je krenuo sa svim tim gadzetima koje sam porucivao preko Ali-a pre koju godinu, ili defektna u startu ili se pokaze kasnije. Probao sam sa drustvom nekoliko puta PES sa ovim Gamesir sto imam, ali to nije to, jednostavno mi zafali u nekom pravcu da usmerim u napadu i zeznem akciju i cao, ortak uzme loptu na terenu.Tebi leva, meni desna, isto gamesir. Mada ne glavi u vecini igara, samo onim preosetljivim kao Elite Dangerous. Ja imam T4 Pro, on je kao kvalitetniji. Nista bez Xbox i PS kontrolera mada ni oni nisu savrseni. Mnogo je 70 evra za kontroler bez ziroskopa, makro dugmica za mali i domali prst i trigera sa motorima. Jos trazi poseban adapter dok ja gamesir uspesno vozim preko bt veze. A sam adapter ne bi smeo preko 5 dolara da kosta i morao bi da dolazi sa kontrolerom.
To mi je poznato, risiver bih eto da imam da budem bezbedan da ja ponesem, imam ja bluetooth da nakacim na PC a video sam da su neki pisali da su imali problema kad bi imali vise uredjaja da povezu preko Bluetooth-a, pa sam ja misljenja da lepo nabavim i to i da uglavnom kada odem kod prijatelja, lepo kontroler i risiver ponesem i nemam problema, opikamo neki PES ili sta je vec dostupno .Svi Xbox kontroleri dolaze sa podrskom za Bluetooth. Samo prva generacija Xbox One kontrolera (oni crni sa sjajnom plastikom oko Xbox logoa) nije imala podrsku, valjda. Tako da ako Android Box ima Bluetooth uzmes na KP neki risiver za manje od 1K dinara i to je to.