Šta je novo?

Xbox Series X / S

smallestviolinplaying.gif

Pre par dana sam kupovao bez problema, sto pitas? Generalno da li radi opet ili ti sada ne prolazi?

Pre par dana sam kupovao bez problema, sto pitas? Generalno da li radi opet ili ti sada ne prolazi?
Izbacuje mi grešku "We couldn't get authorization for this purchase..." NLB prepaid kartica. Radila tu do skora kako treba. Gamepass mi ide preko nje i bilo sve ok. Ima li ko slična iskustva?

Imao sam ranije slučaj da mi gamepass prolazi bez problema a ne mogu da platim ništa karticom preko shopa, tako da ti to ne bude neko merilo.

Uspevalo mi je da obrišem podatke za plaćanje sa konzole i da promenim region na recimo us, pa onda sutra da ponovo vratim na konzoli Tursku ubacim istu karticu ali sa drugom adresom (Turska) i uspevalo mi je da proradi.

Titanfall 2 Ultimate Edition je besplatan, samo danas. Mora se rucno traziti u prodavnici i izadje Just for you i Free umesto cene. Prethodnih dana je bio 23 lire tako da nije neka ogromna usteda ali ajde.
EA deli odredjene igre ili dodatke besplatno ako imas GP Ultimate i to rade samo 24h, posle toga se igra ne moze preuzeti besplatno.
Odradjeno je tako da ne mogu svi ocigledno da vide koje su igre ili nagrade besplatne vec moraju da se prate odredjeni sajtovi ili reddit sekcije koje apdejtuju sta je tog dana besplatno. Jos dva dana ima za deljenje i to je to. Lista za sada izgleda ovako

Dec 17th: Battlefield 1 Revolution
Dec 18th: Skate 3 Danny's Hawaiian Dream DLC
Dec 19th: Star Wars Battlefront II
Dec 20th: The Sims 4 Home Chef Hustle Stuff Pack
Dec 21st: EA SPORTS PGA TOUR - 500 PGA TOUR POINTS
Dec 22nd: Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2: Deluxe EditionPlants vs. Zombies™ Garden Warfare 2: Deluxe Edition
Dec 23rd: Anthem™ Legion of Dawn Edition Upgrade DLC
Dec 24th: Titanfall® 2: Ultimate Edition

Ja sam za sada uzeo Battlefield 1, SW Battlefront 2 i Titanfall 2. Ostalo me nije toliko zanimalo.

Pitanje jedno,ponovo sam uspeo da kupim GPU preko Turske sa karticom na statom nalogu koji je u medjuvremenu bio blokiran,pored tog naloga imam i Indijski gde mi GPU ističe za 4 dana.Na to indijskom sam igrao COD B OPS 6 i Indy Jones kako sad da mi ostanu pozicije dokle sam stigao u igrama na mom TR nalogu,ili moram sve ispočetka igrati.

Pitanje jedno,ponovo sam uspeo da kupim GPU preko Turske sa karticom na statom nalogu koji je u medjuvremenu bio blokiran,pored tog naloga imam i Indijski gde mi GPU ističe za 4 dana.Na to indijskom sam igrao COD B OPS 6 i Indy Jones kako sad da mi ostanu pozicije dokle sam stigao u igrama na mom TR nalogu,ili moram sve ispočetka igrati.
Prvo se uloguješ na nalog na kome je aktivan GPU, a onda se prebaciš na drugi nalog(indijski) i normalno igraš...

A mozes oba da podesis kao home kako ne bi morao da pališ-gasiš naloge i nastavi da igraš sa tog sa kog si igrao do sad.

Hvala nisam znao da mogu oba kao home.

Ubisoft vec dva-tri dana ima u Deals opciji Just for you ponude.
Far Cry, Asassins's Creed i jos par igara su na Turskom regionu po ok ceni.

Ovo je žičani kontroler. To mi nije problem jer svakako imam kabl u slučaju da baterije zakažu, međutim meni (i velikom broju igrača) nekako više odgovara original jer su mu palice asinhrone pa se palčevi ne mogu sudariti.
Lepo je što jedni od drugih uzimaju po nešto i što se lepo igraju. Samo da oni budu siti, a mi na broju - to je najvažnije :p
Još kada bi gospoda dala što više dobrih igara...

Koja je fora da se uz ove konzole dobija samo jedan kontroler? I da li series s podržava split screen za neke trkačke igre?

Aj da ti ne bih pisao svih 40ak posebno ukucaj u google "xbox racing games with split screen" i izbacice ti.

Eto vidis ja ukucam tu recenicu i prvo sto iskoci je spisak od cini mi se 39 trkackih igara za xbox koje se igraju u podeljenom ekranu.
Tačno, ali kad odem na yt tamo nešto sve traže neke akrobacije da bi to uspelo. Opet kažem, ne razumem se uopšte u to i kad vidim opet volim da pitam jer možda nisam dobro razumeo. Da je za mene manje više, ali ne bih da poklonim nešto što nije ono što sam želeo. Ako ne može split screen onda to gubi smisao jer ta osoba bi igrala isključivo u paru, nije gejmer da sedi sam i igra nešto

Tačno, ali kad odem na yt tamo nešto sve traže neke akrobacije da bi to uspelo. Opet kažem, ne razumem se uopšte u to i kad vidim opet volim da pitam jer možda nisam dobro razumeo. Da je za mene manje više, ali ne bih da poklonim nešto što nije ono što sam želeo. Ako ne može split screen onda to gubi smisao jer ta osoba bi igrala isključivo u paru, nije gejmer da sedi sam i igra nešto
Ne znam druze, ono deluje kao osnovno znanje baratanja konzolom i naloga na njoj. Ako ocekujes da ti se neko ponudi da svaki put kad ti se igra u split screen neko od nas dodje na gajbu i podesi igru, to vec neces moci da dobijes. Ako pak resis ipak da savladas novu vestinu, kreni polako da pratis neki video, korak po korak prati sta rade pa ako zaglavis negde javi se ovde da vidimo da ti pomognemo za nesto konkretno.

Ne znam druze, ono deluje kao osnovno znanje baratanja konzolom i naloga na njoj. Ako ocekujes da ti se neko ponudi da svaki put kad ti se igra u split screen neko od nas dodje na gajbu i podesi igru, to vec neces moci da dobijes. Ako pak resis ipak da savladas novu vestinu, kreni polako da pratis neki video, korak po korak prati sta rade pa ako zaglavis negde javi se ovde da vidimo da ti pomognemo za nesto konkretno.
Haha lako bih ja iščačkao da je konzola kod mene. Nego nikad nisam stisnuo dugme na konzoli, xbox i ps5 nikad nisam video uživo

Slabo igram trke, ali ako je verovati google-u, to je to.

Nazad
Vrh Dno