Prolazi i dalje.Jel vam prolazi kupovina preko Turske?
Izbacuje mi grešku "We couldn't get authorization for this purchase..." NLB prepaid kartica. Radila tu do skora kako treba. Gamepass mi ide preko nje i bilo sve ok. Ima li ko slična iskustva?Pre par dana sam kupovao bez problema, sto pitas? Generalno da li radi opet ili ti sada ne prolazi?
Generalno se i ne potresam previše za samu kupovinu. Ali ako GP ne prolazi onda je problem. Videću za neki dan.Imao sam ranije slučaj da mi gamepass prolazi bez problema a ne mogu da platim ništa karticom preko shopa, tako da ti to ne bude neko merilo.
Prvo se uloguješ na nalog na kome je aktivan GPU, a onda se prebaciš na drugi nalog(indijski) i normalno igraš...Pitanje jedno,ponovo sam uspeo da kupim GPU preko Turske sa karticom na statom nalogu koji je u medjuvremenu bio blokiran,pored tog naloga imam i Indijski gde mi GPU ističe za 4 dana.Na to indijskom sam igrao COD B OPS 6 i Indy Jones kako sad da mi ostanu pozicije dokle sam stigao u igrama na mom TR nalogu,ili moram sve ispočetka igrati.
Može 30ak max kao home, plus lagano taj koji ne koristiš možeš da skloniš, radiće sve i dalje.Hvala nisam znao da mogu oba kao home.
Па одувек се добија само један контролерKoja je fora da se uz ove konzole dobija samo jedan kontroler? I da li series s podržava split screen za neke trkačke igre?
A ovo za split screen, da li moźe?Па одувек се добија само један контролер
Nema kozola veze sa split screen-om, to je do igre.A ovo za split screen, da li moźe?
Pa ima li neka dobra igra vožnja npr koja podržavaNema kozola veze sa split screen-om, to je do igre.
kucao i ništa posebno mi nije izašlo. Uglavnom neki snimci kako da se hakuje split screen... A to mi je važno pa bolje da pitam.Aj da ti ne bih pisao svih 40ak posebno ukucaj u google "xbox racing games with split screen" i izbacice ti.
kucao i ništa posebno mi nije izašlo. Uglavnom neki snimci kako da se hakuje split screen... A to mi je važno pa bolje da pitam.
Eto vidis ja ukucam tu recenicu i prvo sto iskoci je spisak od cini mi se 39 trkackih igara za xbox koje se igraju u podeljenom ekranu.kucao i ništa posebno mi nije izašlo. Uglavnom neki snimci kako da se hakuje split screen... A to mi je važno pa bolje da pitam.
Tačno, ali kad odem na yt tamo nešto sve traže neke akrobacije da bi to uspelo. Opet kažem, ne razumem se uopšte u to i kad vidim opet volim da pitam jer možda nisam dobro razumeo. Da je za mene manje više, ali ne bih da poklonim nešto što nije ono što sam želeo. Ako ne može split screen onda to gubi smisao jer ta osoba bi igrala isključivo u paru, nije gejmer da sedi sam i igra neštoEto vidis ja ukucam tu recenicu i prvo sto iskoci je spisak od cini mi se 39 trkackih igara za xbox koje se igraju u podeljenom ekranu.
Ne znam druze, ono deluje kao osnovno znanje baratanja konzolom i naloga na njoj. Ako ocekujes da ti se neko ponudi da svaki put kad ti se igra u split screen neko od nas dodje na gajbu i podesi igru, to vec neces moci da dobijes. Ako pak resis ipak da savladas novu vestinu, kreni polako da pratis neki video, korak po korak prati sta rade pa ako zaglavis negde javi se ovde da vidimo da ti pomognemo za nesto konkretno.Tačno, ali kad odem na yt tamo nešto sve traže neke akrobacije da bi to uspelo. Opet kažem, ne razumem se uopšte u to i kad vidim opet volim da pitam jer možda nisam dobro razumeo. Da je za mene manje više, ali ne bih da poklonim nešto što nije ono što sam želeo. Ako ne može split screen onda to gubi smisao jer ta osoba bi igrala isključivo u paru, nije gejmer da sedi sam i igra nešto
Haha lako bih ja iščačkao da je konzola kod mene. Nego nikad nisam stisnuo dugme na konzoli, xbox i ps5 nikad nisam video uživoNe znam druze, ono deluje kao osnovno znanje baratanja konzolom i naloga na njoj. Ako ocekujes da ti se neko ponudi da svaki put kad ti se igra u split screen neko od nas dodje na gajbu i podesi igru, to vec neces moci da dobijes. Ako pak resis ipak da savladas novu vestinu, kreni polako da pratis neki video, korak po korak prati sta rade pa ako zaglavis negde javi se ovde da vidimo da ti pomognemo za nesto konkretno.
Tačno, ali kad odem na yt tamo nešto sve traže neke akrobacije da bi to uspelo. Opet kažem, ne razumem se uopšte u to i kad vidim opet volim da pitam jer možda nisam dobro razumeo. Da je za mene manje više, ali ne bih da poklonim nešto što nije ono što sam želeo. Ako ne može split screen onda to gubi smisao jer ta osoba bi igrala isključivo u paru, nije gejmer da sedi sam i igra nešto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari