Šta je novo?

Xbox Series X / S

Koje slusalice koristite dok igrate? Imam jedino sto sam uspeo da povezem su neke bubice od telefona pa u daljinski. Ali zvuk nekako ocajan bio, kao iz bunara. Vredi li dati pare za xbox wireless headset ili ima neka druga varijanta?
Обзиром да ретко кад играм на тв-у, претежно на монитору, повежем на истом Cooler Master MH752, јако квалитетне слушалице, што физички за ношење (не ствара умор и болове), што сам звук који је фантастичан. Е сад, покушао сам исте слушалице на џојстик да повежем, али је толико тихо да је просто немогуће играти са таквим звуком.

Ja koristim Razer Blackshark V2 Usb. Mogu direktno u kontroler ili preko dodatka usb zvučne kartice (dolazi u kompletu) u komp. Zadovoljan sam, mada ne koristim često slušalice, više volim zvuk preko tva ili preko zvučnika na kompu.

Radi na Xbox Series X konzoli i original kontroleru. Verovatno radi i na starijim konzolama.

Gledaj samo da su licencirane za xbox, od skoro blokiraju sve što nije licencirano.
Ja imam Razr Kaira X, na kabl, korektne su.
Koristim ih jednom u sto godina 🤣

Imam xbox wireless headset, odlične su, napravljene su za konzolu. Imaju podršku za Dolby Atmos u sebi bez obzira koji tv/monitor imaš.

I ja da se upišem na temu. Jel nema max aplikacije za xbox? Ili je to do turskog regiona.

Resih jutros da jos jednom predjem Mass effect triologiju, inace omiljenu mi igru. Taman da se prisetim malo dok ne izadje dugo ocekivani nastavak. Skinuo i drugu po redu najbolju (po mom misljenju) Tomb raider triologiju, iako sam je presao nekoliko puta danas nadjoh jednu skrivenu pecinu po prvi put. Pa jos kad na pocetku igre treba sa Larom da se predje preko onog oborenog stabla a ispod provalija. Uh tacno mi prosao kroz glavu osecaj koji sam imao kad sam je prvi put igrao.
Sta se igra kod vas? Moze i neki predlog sta sledece da zaigram, da ima dobru pricu.
I da... Evo sta trenutno imam instalirano:
Diablo IV
Gotham Knights
Mass Effect LE
Red dead redemption 2
Tomb Raider sva tri
Ori and the will of the wisps
FC 24
PES
Nba 2k24

Poslednja izmena:
Resih jutros da jos jednom predjem Mass effect triologiju, inace omiljenu mi igru. Taman da se prisetim malo dok ne izadje dugo ocekivani nastavak. Skinuo i drugu po redu najbolju (po mom misljenju) Tomb raider triologiju, iako sam je presao nekoliko puta danas nadjoh jednu skrivenu pecinu po prvi put. Pa jos kad na pocetku igre treba sa Larom da se predje preko onog oborenog stabla a ispod provalija. Uh tacno mi prosao kroz glavu osecaj koji sam imao kad sam je prvi put igrao.
Sta se igra kod vas? Moze i neki predlog sta sledece da zaigram, da ima dobru pricu.
I da... Evo sta trenutno imam instalirano:
Diablo IV
Gotham Knights
Mass Effect LE
Red dead redemption 2
Tomb Raider sva tri
Ori and the will of the wisps
FC 24
PES
Nba 2k24
Ја сам пре пар месеци прешао Rise of the Tomb Raider, сад прелазим Shadow, иако што је две године само разлика, графички је осетно боља, а обзиром да ће изаћи врв следеће године нова игрица (у Индији смештена), са RT, GI и остало верујем да ће бити прелепа игрица. RDR2 ћу прећи првом приликом када пређем са S на Х јер је греота да играм у 900п у односу на 4К.

Ја сам пре пар месеци прешао Rise of the Tomb Raider, сад прелазим Shadow, иако што је две године само разлика, графички је осетно боља, а обзиром да ће изаћи врв следеће године нова игрица (у Индији смештена), са RT, GI и остало верујем да ће бити прелепа игрица. RDR2 ћу прећи првом приликом када пређем са S на Х јер је греота да играм у 900п у односу на 4К.
Mogu ti reci da je ogromna razlika kad sam pre igrao na seriji s i sad na seriji x. Sad u 4k mi svaka igra izgleda kao da igram prvi put. Rdr2 nikako da predjem. Igram je malo pa pocnem nesto drugo. Zavrsim to drugo pa pocnem trece 😁

I ja igram shadow ali mislim da ću da je ostavim kad uzmem dobar tv ili monitor. Ne vidim ništa na ovom starom tv-u.

I ja igram shadow ali mislim da ću da je ostavim kad uzmem dobar tv ili monitor. Ne vidim ništa na ovom starom tv-u.
Ја играм на фхд монитору и океј ми је јер је S у питању, да играм на X-у онда бих играо на тв-у да искористим пун потенцијал 4К резолуције. Ако планираш већ да узимаш монитор, онда боље иди на 1440п/144-165hz него 4К/60. Ја планирам да узмем у скорије време ASUS TUF GAMING VG32VQ1BR, па ето, баци поглед на тај, за Х који у перфоманс моду тера све на претежно 2К рез ми је савршен (плус има аллм и врр)

Čini mi se da je neko uspešno rešio problem Turske, ali ne mogu da nađem.
Drugar je na Supernovi, ne prolazi mu kupovina (store region error), ja sam na SBB-u, njegov acc je i kod mene na konzoli, ista greška sa njegovim karticama. Probao sam i sa mojom, isto izbacuje store region error, dok ja bez problema kupujem sa mojom karticom koja nije htela kod njega. Beše mora na USA par dana + kupovina ili sam pogrešio?
Hvala :)

Čini mi se da je neko uspešno rešio problem Turske, ali ne mogu da nađem.
Drugar je na Supernovi, ne prolazi mu kupovina (store region error), ja sam na SBB-u, njegov acc je i kod mene na konzoli, ista greška sa njegovim karticama. Probao sam i sa mojom, isto izbacuje store region error, dok ja bez problema kupujem sa mojom karticom koja nije htela kod njega. Beše mora na USA par dana + kupovina ili sam pogrešio?
Hvala :)
Ја сам на супернови и нисам могао да купујем, направим нов налог и дам брату који је на мтс-у и он купи нормално. После 5 месеци му нехотице дам главни налог да ми купи игрицу и прође куповина нормално, скинули бан суспензију изгледа. Е сад, зашто преко супернове не може а преко мтс-а може иако што је суепрнова под мтс-ом не знам, али тако је. Не мора да буде на САД, само нека пусти пар дана да прође па пробај да му купиш нешто

Ja kad sam na supernovi proveravao kakav je net na konzoli, uvek je bilo nat ili double nat. Pisalo je da ce zbog toga biti problema pri kupovini. Nisam tad nista kupovao ali mislim da to ima neke veze.

Ja kad sam na supernovi proveravao kakav je net na konzoli, uvek je bilo nat ili double nat. Pisalo je da ce zbog toga biti problema pri kupovini. Nisam tad nista kupovao ali mislim da to ima neke veze.
Није немогуће. Укључио сам упнп и показује ми нат стрикт и доубле нат (пре само нат стрикт), али нећу да покушавам ишта да не попијем бан опет, све куповине обављам преко брата, што је сигурно, сигурно је хахаха

Negde pise da moze biti problem pri kupovini ali ne smeta pri igranju, tako nesto. Ja sam igrao online i nije bilo nikakvih problema.

Ovde je problem što ne prolazi ni kod mene na SBB-u za njegov acc kupovina, plus ne može ni sa dopunom (ubacili Lire u wallet, džaba). Moraće da se kontaktira support kao što je @Machor imao muku.
Meni se to desilo na starom nalogu. Radilo je sve normalno na konzoli, sve dok nisam jednom pokusao da kupim nesto preko telefona sa istom karticom na istom nalogu. Od tog trenutka nisam vise mogao da kupujem na konzoli. Uvek izbacivalo to da je lokacija pogresna. Napravio drugi nalog, nisam hteo da se zamajavam.

Ovde je problem što ne prolazi ni kod mene na SBB-u za njegov acc kupovina, plus ne može ni sa dopunom (ubacili Lire u wallet, džaba). Moraće da se kontaktira support kao što je @Machor imao muku.
Зато што је он врв пробао преко свог нета (супернове) и још увек траје бан, не може ништа да уради поводом тога осим да чека да прође неко време па да пробате опет али ти преко свог нета, он нек не покушава преко свог. Исто ми се то десило, из искуства ти причам. Шта год сад урадио, неће ти ништа помоћи осим да се стрпите и сачекате мало

Зато што је он врв пробао преко свог нета (супернове) и још увек траје бан, не може ништа да уради поводом тога осим да чека да прође неко време па да пробате опет али ти преко свог нета, он нек не покушава преко свог. Исто ми се то десило, из искуства ти причам. Шта год сад урадио, неће ти ништа помоћи осим да се стрпите и сачекате мало
Kapiram, ili da prođe samo od sebe ili da ganjamo support

Nazad
Vrh Dno