Odradio sam sve preko vpna- Uključio VPN na fonu, povezao komp sa istim. Odradio nalog za Tursku. Posle uključio konzolu, i nju nakačio na fon. Promenio region na Tursku. Znači preko hotspota sam povezao i komp i konzolu na fon odnosno VPN vezom na Tursku. Sve ok delovalo. Pazarim i jednu igru - Zombie Driver za 6 lira. Bez problema.Instalirao i pokrenuo igru. Jedino što mi nije skinuto ništa od novca sa kartice.
Čim sam diskonektovao konzolu sa VPN-a, i prebacio na Supernova net, sledeća kupovina (probao EA play) mi je odbijena uz porku Change your Store region - The region in which your payment was issued and your store region need to match. Probao još par puta, kao i da kupim neku igru. Uvek ta poruka.
Na kraju napravim nalog na Turgame. Kupim 25 lira. Probam da izvršim reedem koda. Izbacuje neki error tipa something went wrong.
Možda je sve što koristim Xbox One S (ne series S). I konzola je ranije bila na Slovakia.
Da napomenem da mi još uvek nije skint novac sa kartice za Zombie Driver, niti piše rezervacija sredstava. A mogu da je igram i imam je u library.