nikolapfc89
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 07.02.2011
- Poena
- 195
Pa jesu to cene kao USA?
I meni se isto desilo ranije danas prilikom kupovine Visom kod Turaka.Da podelim iskustvo: kad sam kupio 5 igrica preko turskog Store prvo sam ih dodao u korpu i posle kupio kao jednu zbirnu transakciju. U momentu kupovine pojavilo mi se Something went wrong, korpa je ostala kakva jeste, a na telefon je stigla poruka da je ceo iznos naplaćen. Posle restarta konzole uredno sam očitan kao vlasnik igara i u Paymentu su izlistane kao kupljene.
Trebalo bi da je i dalje Turska, oko 2€ mesečno. Pominjale su neke kolege da može nešto preko Argentine da se menjaju nalozi i bukvalno bude free koliko sam shvatio, ali to u ovom momentu ne bih pokušavao. I sad je za dž na neki načinGdje je u ovom trenutku najpovoljnija pretplata na GPU?
Ja sam prošle nedelje, uz pomoć kolega na forumu, uzeo GPU preko Turske na Series X, skinuto je 2,2 €.Gdje je u ovom trenutku najpovoljnija pretplata na GPU?
https://xbdeals.net Ovde pronađi istoriju cena za svoj store i određenu igru. Popusti su bili oko nove godine. Npr. Elden Ring je na turskom store tad koštao 2500 dinara, tako da bih ipak rekao da je velika razlika.Ja sam prošle nedelje, uz pomoć kolega na forumu, uzeo GPU preko Turske na Series X, skinuto je 2,2 €.
Dugo nisam ništa igrao (poslednja konzola koju sam koristio je PS3). Oduševljen sam kako radi Series X, a još više sam oduševljen šta sve ima da se igra za tih 2 €Što se tiče cena igara u MS prodavnici, ima sjajnih popusta na starije naslove koliko videh, a ovi najnoviji i najtraženiji jesu jeftiniji, ali razlika nije tako velika u odnosu na cene kod nas.
Nisu TRIAL kodovi. Regularni su kodovi od mesec dana. Ne bih mogao vise puta da ih aktiviram na istom nalogu. Cak sam preporucio odredjenim clanovima koji ih redovno redimuju. Evo, bas mi se javio jedan momak koji koristi iste. On je juce uspreo a redimuje kod i koristi Visa Electron samo u drugoj banci. Bukvalno je problem kartica., npisao sam sve vec.A ček jel ti uvek uzimaš te trial kodove i aktiviraš ih na istom nalogu?
Ne radim share ni sa kim. Samo preko kompa koristim gamepass ultimate. Mogu probati preko jos jednog koda da redimujem. Cisto da vidim da li ce raditi. Ja prosto mislim da mi pravi problem jer je srpska karticai prepoznaje je kao takvu. Ali, sa druge strane jedan claj je uspo da redimuje juce kod preko VIsa Electron kartice, ali druge banke.Ako ne radis share sa nekim, napravi nov nalog USA, redeem kod preko njega da li ce da radi. Svakako ces imati onda i na svom glavnom nalogu pretplatu.
Pokusacu tako nesto, cisto da vidim. Sada me vise zanima da znam, nego sto mi konkretna pretplata znaci. Hvala puno na izdvojenom vremenu. Drago mi je sto si se ti rajavio, jer znam da imas ogromno iskustvo i autor si silnih tekstova bez kojih se niko od nas pocetnika ne bi nikako snasao. Puno pozrava!Ne znam šta da ti kažem, problem je interno kod tebe, čim ostalima prolazi normalno.
Ja bih probao sa drugim nalogom i istom karticom, čisto da otkloniš kompletno mogućnost da je Microsoft nešto blokirao na tvom Main nalogu.
Nisu Trial kodovi, ali nisu ni klasični, čim mora da se sačeka da istekne pretplata i da se unese novi. Tako da zaista postoji mogućnost da je Microsoft to blokirao kod tebe, jer se u sistemu upalila neka lampica da nešto nije u redu sa tvojom pretplatom.
Hvala ti na pomoci druze. Ne znam ni sam u cemu se radi, ali odlicna je ideja da pokusam preko drugog naloga sa istom karticom to da uradim. Svako dobro druze!Izvini skroz sam smetnuo sa uma da nemas konzolu.
Nije mesec dana, već 4 meseca kasnije. Starfield izlazi u septembru.Hm, samo mesec dana posle Zelda: Tears of the Kingdom - videcemo koliko je to pametan potez.
Znam da ove dve igre nemaju nista zajednicko i da su na razlicitim platformama ali ce Zelda sigurno izazvati nevidjeni hype i bice glavna vest mesecima, slicno kao Elden Ring. To ce sigurno imati uticaja na prodaju Starfielda. Jedino ako MS uopste ne racuna na prodaju i da ce ljudi svakako igrati na GamePassu...
Ravne 0Još ako bude 60 fps mod za Series S
Mislim da su šanse za to prilično velike.
Zbog? Ovo je Fallout 4 engine, malo dorađen. We'll see...Ravne 0
Da, u pravu si - my bad. Ja sam video 09.06.2023 ali nisam obratio paznju da je to americki sistem (mm.dd.yyyy) a ne evropski (dd.mm.yyyy).Nije mesec dana, već 4 meseca kasnije. Starfield izlazi u septembru.